fbpx

Wij hebben dit jaar wat te vieren

In 1938 startte Henk Hamer zijn installatiebedrijf onder de naam H.J. Hamer. Loodgieter, Electra enz. Het bedrijf groeit gestaag. Zowel qua medewerkers als activiteiten. In 1956 had Hamer 20 medewerkers. In 1981 neemt Andries Jans Hamer over van Wim Hamer, een zoon van Henk. In 1988 heeft Hamer zo’n 180 werknemers en start de huidige algemeen directeur Fons Jans bij Hamer. Fons neemt in 1995 het roer over van zijn vader. De zaken gaan goed en Hamer groeit gestaag. Anno 2018 is Hamer uitgegroeid tot een technische totaalaanbieder met zo’n 400 medewerkers, 4 vestigingen en maar liefst 15 expertisegebieden waarmee klanten van A tot Z ontzorgt worden.
Vooral met dienstverlening op het gebied van datacenterinstallaties, brandveiligheid, asbestsanering en technisch beheer heeft Hamer de afgelopen jaren nieuwe markten aangeboord. Daarmee is de verdere ontwikkeling en groei van Hamer de komende jaren zeker gesteld.

Anno 2018 is Hamer is een familiebedrijf met bijna 400 medewerkers en vestigingen en Nederland en België dat de laatste jaren een enorme ontwikkeling doormaakt. Van installatiebedrijf met roots in de brandstoffenmarkt is Hamer anno 2018 uitgegroeid tot een technische totaalaanbieder met maar liefst 15 expertisegebieden waarmee klanten van A tot Z ontzorgt worden.
Vooral met dienstverlening op het gebied van datacenterinstallaties, brandveiligheid, asbestsanering en technisch beheer heeft Hamer de afgelopen jaren nieuwe markten aangeboord.

Vrijdag 28 en zaterdag 29 september 2018 vieren we ons 80 jarig jubileum met relaties, collega’s en oudgedienden. Dan kijken we terug… maar ook vooruit. Naar de grote veranderingen die ons vak momenteel doormaakt en die ons nog te wachten staan.

Want één ding is zeker: Hamer staat niet stil!

 Videoverslag 80 jaar Hamer! What’s Next?                  Hoogtepunten van de afgelopen 80 jaar 
op 28 september