fbpx

Stage en afstuderen

Hamer is een brede technische organisatie waar meer dan 500 medewerkers dagelijks bouwen aan de toekomst van Nederland, want zonder techniek staat alles stil.

We werken regelmatig voor grote merken zoals Shell, Total, BP, McDonaldā€™s en KPN. Wil jij, net als wij, ook voor deze grote merken werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn een SBB-erkend leerbedrijf. Hierdoor kunnen wij studenten van diverse opleidingsrichtingen een goede stage-/leerplek bieden. Ook voor kortdurende oriƫnteerde stages hebben wij diverse mogelijkheden!

Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen, kijk dan deze video of klik hier om meer te lezen.

Mbo stages BOL en BBL

Door onze brede technische kennis is er voor elke technische mbo-student wel een plek te vinden. Wij hebben vaak plek voor korte oriƫnteerde vmbo stages (snuffelstages) en langere stagetrajecten voor BOL-studenten. We hebben niet alleen technische stages, maar ook stageplaatsen in ons magazijn, bij personeel & organisatie/HR of op onze inkoop- of verkoopafdeling!

Liever werkend leren? Kies BBL!

Bij een BBL leerwerkplek werk je vier dagen bij Hamer en gaat Ć©Ć©n dag per week naar school om nĆ³g meer (theoretische) kennis op te doen, die je daarna meteen op de werkvloer kunt toepassen.

Praktijkcoƶrdinator

Om je goed te kunnen begeleiden krijg je naast een werkbegeleider (bedrijfsbegeleider) ook ondersteuning van een praktijkcoƶrdinator. Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen goed te begeleiden en ze een goede, leerzame plek te bieden. De praktijkcoƶrdinator zorgt voor goed contact tussen school, de werkbegeleider en de leerling. Ook voorziet hij, indien nodig, in aanvullende trainingen bij bijvoorbeeld het behalen van het VCA.

Als stagiair/leerling wordt van je verwacht dat je tijdens je stage meedraait in de organisatie. Dat wil zeggen dat je meewerkt aan projecten en dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast staat elke stage in het teken van een thema dat afhankelijk is van de afdeling waar je terecht komt en de opleiding die je volgt. Bij Hamer krijg je een goede stagevergoeding voor het werk dat je levert.

HboĀ (afstudeer)stages

Bij Hamer willen we altijd vooruit en hiervoor is onderzoek nodig. En wie kan dit beter dan een student die alle middelen en mogelijkheden tot zijn beschikking heeft? We willen graag van jou leren.

Een hboĀ stage gaat altijd gepaard met een onderzoek, groot of klein. Je werkt mee in de praktijk, maar je krijgt ook genoeg tijd en begeleiding voor je onderzoek. We hebben altijd zelf ideeĆ«n voor onderzoeken die we willen laten uitvoeren, maar heb jij zelf een goed idee voor een onderwerp? Dan is dit ook zeker welkom. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat wij van jou verwachten is dat je initiatief neemt en zelfstandig kunt werken.

Niet-technische stages

Techniek is onze core-business, maar dit betekent niet dat alleen technische studenten bij ons terecht kunnen voor een leerzame stageplaats. We zoeken ook stagiairs voor de logistiek (inkoop en magazijn), marketing/sales, finance en P&O. Enige affiniteit met techniek is hierbij wel een prƩ.

Kans op een baan

Heb je bewezen dat jij een goede aanvulling bent op ons team, dan kan het maar zo zijn dat we je bij ons willen houden. We hebben altijd plek voor uitblinkers. Nick en Maarten zijn twee goede voorbeelden. Begonnen als stagiair en nu fulltime aan het werk bij Hamer. “Als stagiair bij Hamer krijg je de kans om je kwaliteiten te ontwikkelen en te ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt. De collega’s willen hier graag bij helpen en nemen echt de tijd voor je.”, aldus Maarten.

Nick over zijn stageperiode: ā€œHard work pays off! Laat zien dat je bereid bent om hard te werken en dat je graag wilt slagen bij Hamer. Hamer ziet graag mensen die hun hoofd zelf boven water kunnen houden, dus zelfstandigheid en initiatief nemen is erg belangrijk. Laat je zien dat je het in je hebt en het wordt beloond. In mijn geval met een vaste baan.ā€

Ben jij de uitgelezen persoon om ons team te komen versterken met frisse ideeƫn en nieuwe kennis? En wil jij leren hoe de praktijk werkt? Je mag altijd een open sollicitatie sturen.