fbpx

Personeelsvideo’s

Bij Hamer zijn we op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij de technische topper die we zoeken? Bekijk de personeelvideo’s of bekijk meteen onze vacatures.

HVAC (service)monteur

Kijk in deze personeelsvideo mee met HVAC monteur Lars. Als HVAC monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van innovatieve installaties bij onze opdrachtgevers. Je krijgt veel zelfstandigheid en een zeer afwisselende baan. We zijn op zoek naar meer mensen zoals Lars! Herken jij jezelf in dit profiel? Klik hier om te solliciteren.


CAD- tekenaar

Ammar kwam enkele jaren geleden met zijn ouders uit Syrië naar Nederland. In Syrie werkte hij bij zijn vader in het bedrijf al met AutoCAD. Daar wilde hij graag mee verder. Bij Hamer hebben we hem een baan aangeboden als CAD tekenaar in opleiding. Hij leert snel en we zijn bijzonder blij met hem. Wil jij ook in de praktijk een vak leren? Klik hier om te solliciteren.


Werktuigbouwkundig monteur

Voor veel van de projecten die wij uitvoeren, is geen standaardoplossing voorhanden. Deze elementen worden in onze werkplaats in Apeldoorn ontworpen en gefabriceerd. Doordat we in onze werkplaats niet beperkt worden door ruimte, kunnen we grote prefab installaties bouwen. Dit installeren onze monteurs vervolgens bij de opdrachtgever op locatie. Door zoveel mogelijk te fabriceren in onze eigen werkplaats worden de bedrijfsprocessen van de opdrachtgever zo min mogelijk belast. Klik hier om te solliciteren.


Allround Bedrijfswagen-/ Vrachtwagenmonteur

Heb jij een brede technische kennis van alle voertuigen die wij in onze vloot hebben? Weet jij bijvoorbeeld een storing in het remsysteem van onze vrachtwagens te achterhalen en repareren en weet jij het hydrologisch systeem van een heftruck werkt? Dan zoeken we jou. Klik hier om te solliciteren of bekijk de personeelsvideo.


Elektromonteur

Kijk in deze video mee met Gerard, een van de elektromonteurs van Hamer. Hij laat zien hoe zijn dag eruit ziet en wat er zo leuk is aan het werken bij Hamer. Ook benieuwd naar het werken bij Hamer? Klik hier om te solliciteren.