fbpx

Normen en waarden waar je mee thuis kan komen

Personeelsvideo Hamer

Hamer is een daadkrachtige en betrouwbare technische partner die met een totaalpakket aan diensten opdrachtgevers van a tot z ontzorgt. Als familiebedrijf vinden we het belangrijk dat onze mensen het naar hun zin hebben.

Om voeling te houden met waar behoefte aan is, praat Fons Jans meerdere keren per jaar met wisselende groepjes medewerkers. Daaruit komen zaken naar voren zoals flexibel werken, ergonomische voorzieningen, knelpunten in de organisatie maar ook bijvoorbeeld de behoefte aan goede koffie. Zaken die uit deze gesprekken komen worden, indien nodig (en mogelijk) gerealiseerd. Zo worden op dit moment alle kantoor werkplekken voorzien van sta-op bureaus.

Veilige werkomgeving

Verder is veiligheid bij Hamer een speerpunt. Veilig werken maar ook een veilige werkomgeving voor iedereen. Onze KAM manager en haar team organiseren regelmatig bijeenkomsten over veiligheid, we geven veiligheidstrainingen en cursussen. Van werken met brandstoffen of hefmiddelen tot reanimatie. Maar ook ongewenst gedrag heeft onze aandacht.

Ook besteden we veel aandacht aan de gezondheid van onze medewerkers. We hebben regelmatig stoppen met roken trainingen en op dit moment loopt een compleet Fit & Vitaal programma dat begonnen is met een medische check up van iedereen en een daaruit voortvloeiend advies van specialisten.