fbpx

Maak kennis met onze medewerkers

Onze medewerkers vertellen je graag zelf waarom het zo leuk is om bij Hamer te werken!

Maak kennis met Twan, Functioneel Applicatiebeheerder

Twan: “Mijn huidige functie vereist voortdurende betrokkenheid bij de bedrijfsprocessen in de gehele FOJA Groep. Dit betekent dat ik bijna dagelijks nieuwe kennis opdoe. Bovendien onderhoud ik nauw contact met mijn collega’s en ondersteunen elkaar wanneer nodig. Ook spreekt het mij persoonlijk aan dat Hamer een sterk technisch bedrijf is dat voortdurend meegaat met de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor krijg je steeds weer de kans om nieuwe dingen te leren, wat ik als zeer positief ervaar.”  Benieuwd wat Twan nog meer te vertellen heeft over werken bij Hamer? Klik hier om verder te lezen.

Maak kennis met Remon, Werkvoorbereider Elektrotechniek

Remon: “De diversiteit van de werkzaamheden vind ik er fijn. Geen dag is hetzelfde! Ook vind ik de informele werksfeer bij Hamer prettig.We hebben een leuk en gezellig team. We werken hard maar staan ook altijd voor elkaar klaar. Als iemand bijvoorbeeld 12,5 jaar in dienst is vinden we het leuk om een kleine attentie te verzorgen en zijn/haar werkplek te versieren met een grappige/gekke foto van de betreffende collega erbij.”
Benieuwd wat Remon nog meer te vertellen heeft over werken bij Hamer en zijn functie? Klik hier om verder te lezen.

Maak kennis met Yorick, Projectleider Sprinklertechniek

Yorick van Dijk
Yorick: Hamer is een echt familiebedrijf met enorm veel mogelijkheden. Je hebt veel vrijheid en wordt aan alle kanten ondersteund. Samen maken we het verschil en maken we mooie installaties. Geen dag is hetzelfde! We hebben een hecht en jong team. De sfeer is informeel en we staan altijd voor elkaar klaar. Iedereen is betrokken en naast serieus zijn is er altijd ruimte voor een grapje op zijn tijd. We gaan ook regelmatig even lunchen met z’n allen buiten de deur.
Benieuwd wat Yorick nog meer te vertellen heeft over werken bij Hamer? Klik hier om verder te lezen.

Maak kennis met Peter, Werkvoorbereider HVAC

Peter: “Ik ga altijd met veel plezier naar mijn werk. Het werk is uitdagend en geen dag is hetzelfde. We hebben veel verschillende projecten en er is veel kennis. Mocht er toch een keer onverhoopt een probleem zijn dan lossen we het altijd op. En als we natuurlijk met het hele team weer een project hebben opgeleverd aan de klant geeft dat ook een goed gevoel.”
Benieuwd wat Peter nog meer te vertellen heeft over werken bij Hamer en zijn functie? Klik hier om verder te lezen.

Maak kennis met Erwin, hij is bezig met de overstap naar Voorman Sprinklertechniek

Erwin: “Afgelopen zomer viel er door omstandigheden een voorman uit die gepland stond voor een project waarbij er twee nieuwe sprinklerpompen in een bestaande pompenkamer geplaatst moest worden. Geen eenvoudige klus en zeker geen klus waar je normaal gesproken mee zou beginnen als voorman, maar ik heb de stoute schoenen aangetrokken en aangegeven dat ik wel de stap wilde maken van monteur naar voorman. Dat vind ik ook een van de fijne dingen aan werken bij Hamer. Als je zelf initiatief toont zijn er volop kansen”
Benieuwd wat Erwin nog meer te vertellen heeft over werken bij Hamer en hoe zijn overstap naar Voorman Sprinklertechniek verloopt? Klik hier om verder te lezen.

Christiaan vertelt over zijn werk als Voorman Elektrotechniek bij Hamer

Christiaan: “Hamer pakt alles aan, dat houdt het werk uitdagend. Je komt van alles tegen op je werk en wat ik ook leuk vind is de klussen waar je van begin tot eind bij betrokken bent. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vertrouwen en de kans om zelf mee te denken met de projecten.”
Benieuwd wat Christiaan nog meer te vertellen heeft over werken bij Hamer en zijn functie? Klik hier om verder te lezen.
Christiaan de Boer

Maak kennis met Bas, Servicemonteur brandstof

Bas Konijnenberg Servicemonteur Brandstof
Bas: “Als servicemonteur bij Hamer maak je vaak je eigen planning. Dit geeft veel vrijheid en dat vind ik erg prettig! Maar ook de sfeer, collegialiteit en het uitstekende gereedschap en materieel zijn belangrijke dingen voor mij.”
Benieuwd wat Bas nog meer te vertellen heeft over werken bij Hamer en zijn functie? Klik hier om verder te lezen.

Van Hulpmonteur naar Specialist Brandstoftechniek, maak kennis met Gerben

Gerben: “De werksfeer op onze afdeling is goed, er is voldoende uitdaging en er zijn goede doorgroeimogelijkheden maar je moet wel zelf de kansen pakken. Ook de bedrijfsfeesten zijn altijd gezellig en goed georganiseerd. Als laatste vind ik de secundaire arbeidsvoorwaarden ook goed.”
Benieuwd wat Gerben nog meer te vertellen heeft over werken bij Hamer en zijn functie? Klik hier om verder te lezen.

Maak kennis met Lars, hij is HVAC (service)monteur

Kijk in deze personeelsvideo mee met HVAC monteur Lars. Als HVAC monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van innovatieve installaties bij onze opdrachtgevers. Je krijgt veel zelfstandigheid en een zeer afwisselende baan. We zijn op zoek naar meer mensen zoals Lars! Herken jij jezelf in dit profiel? Klik hier om te solliciteren.

Ammar vertelt over zijn baan als CAD-tekenaar in opleiding

Ammar kwam enkele jaren geleden met zijn ouders uit Syrië naar Nederland. In Syrie werkte hij bij zijn vader in het bedrijf al met AutoCAD. Daar wilde hij graag mee verder. Bij Hamer hebben we hem een baan aangeboden als CAD tekenaar in opleiding. Hij leert snel en we zijn bijzonder blij met hem. Wil jij ook in de praktijk een vak leren? Klik hier om te solliciteren.

Michel werkt bij Hamer als Werktuigbouwkundige monteur

Voor veel van de projecten die wij uitvoeren, is geen standaardoplossing voorhanden. Deze elementen worden in onze werkplaats in Apeldoorn ontworpen en gefabriceerd. Doordat we in onze werkplaats niet beperkt worden door ruimte, kunnen we grote prefab installaties bouwen. Dit installeren onze monteurs vervolgens bij de opdrachtgever op locatie. Door zoveel mogelijk te fabriceren in onze eigen werkplaats worden de bedrijfsprocessen van de opdrachtgever zo min mogelijk belast. Klik hier om te solliciteren.

Maak kennis met Harm Jan, hij is allround bedrijfswagenmonteur

Heb jij een brede technische kennis van alle voertuigen die wij in onze vloot hebben? Weet jij bijvoorbeeld een storing in het remsysteem van onze vrachtwagens te achterhalen en repareren en weet jij het hydrologisch systeem van een heftruck werkt? Dan zoeken we jou. Klik hier om te solliciteren of bekijk de personeelsvideo.

Elektromonteur Gerard vertelt je meer over werken bij Hamer

Kijk in deze video mee met Gerard, een van de elektromonteurs van Hamer. Hij laat zien hoe zijn dag eruit ziet en wat er zo leuk is aan het werken bij Hamer. Ook benieuwd naar het werken bij Hamer? Klik hier om te solliciteren.

Tonnie stopt eind dit jaar als Keurmeester, hij vertelt je graag meer over zijn functie.

Tonnie werkt al ruim 20 jaar bij Hamer. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het keuren en repareren van het gereedschap dat de monteurs gebruiken. In deze video deelt hij meer over de inhoud van zijn functie. Ook benieuwd naar het werken bij Hamer? Klik hier om te solliciteren.