fbpx

Werken bij Hamer

Werken bij Hamer

Hamer is een familiebedrijf dat al 80 jaar bestaat en waar ruim 400 mensen werken. Kenmerkend voor een familiebedrijf is de wederzijdse betrokkenheid tussen bedrijf en werknemers en de snelle besluitvorming. Deze kenmerken zijn ook op Hamer van toepassing.

Hamer is zeker geen dertien in een dozijn werkgever

Onze huidige directeur/eigenaar Fons Jans kent zijn medewerkers bij voornaam en als er wat is, kun je altijd bij hem terecht. Omgekeerd staat ook iedereen klaar als er zaken buiten het dagelijkse werk om gedaan moeten worden. Die inzet van beide kanten maakt veel mogelijk.

Het credo van Fons is: alles in eigen beheer. Daardoor is Hamer in relatief korte tijd uitgegroeid tot een technisch bedrijf met een breed pallet aan diensten dat opdrachtgevers van A tot Z ontzorgt. En dat willen opdrachtgevers. Eén leverancier die het hele project realiseert. Van asbestsanering tot HVAC installatie en van zonnepanelen tot brandbestrijdingsinstallaties.

Het gaat Hamer dan ook voor de wind en we staan te springen om vakkundige medewerkers.

De typische Hamer medewerker

Bij Hamer werken mensen met zeer uiteenlopende kwaliteiten. De een is receptionist, de ander servicemedewerker, weer een ander monteur of programmeur en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ondanks al die verschillende beroepen is er wel een rode draad in het karakter van een Hamer medewerker te ontdekken.

Ze zijn stuk voor stuk betrokken bij het bedrijf en weten van aanpakken. Maar ze houden er ook van om van tijd tot tijd te ontspannen. Daarom zijn er bij Hamer regelmatig feestjes die uitbundig gevierd worden. Work hard – play hard! Bij Hamer gaan we er met zijn allen tegenaan maar maken we ook met zijn allen lol, dat maakt het zo leuk om bij Hamer te werken.

Medewerkers aan het woord

Waarom is het zo leuk om bij Hamer te werken?

Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt. Die zelfstandigheid moet je echter wel aan kunnen. Zowel vakinhoudelijk als qua persoonlijkheid. Het feit dat we als bedrijf in beweging zijn, schept ook veel kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan een iets anders willen doen.

We zeiden het al eerder: work hard – play hard. Feestjes, daar houden we bij Hamer wel van. Of het nu een nieuwjaarsknalfuif, een receptie voor jubilarissen, een zomer BBQ of een fietstocht is, we gaan er altijd vol in en maken er echt een happening van die je niet snel vergeet. Hamer medewerkers noemen de feestjes niet voor niets een belangrijke positieve arbeidsvoorwaarde.

Spreekt dit je aan?

We zijn altijd op zoek naar technische uitblinkers die ons team komen versterken. Dus herken jij je in wat hierboven geschreven staat? Kijk dan bij onze vacatures of we een leuke uitdaging voor je hebben!