fbpx

Monteur Elektrotechniek

solliciteer direct

Je werkt aan verlichtingsinstallaties en installaties voor laadpalen voor elektrische auto’s in diverse markten zoals utiliteit, automotive, industrie en datacenters.

Zoek jij een technische baan met toekomst en wil je meehelpen de wereld duurzamer te maken? Dan hebben wij de perfecte baan voor je.

Hamer is een groot en veelzijdig installatiebedrijf en marktleider op het gebied van  aanleg van tankstations. We zijn als geen ander bezig met het ontwikkelen en toepassen van duurzame oplossingen. Zowel voor tankinstallaties als andere installaties.
De Hamer vestiging in Uden is onze voorpost bij deze ontwikkeling. Daar zijn we, naast traditionele installaties, ook bezig met tankinstallaties voor waterstof, LNG en laadpalen voor elektrische auto’s. Maar ook  met LED verlichting, warmtepompen en beheer op afstand.

Wij gaan onze vestiging in Uden flink uitbreiden. Daarom zijn we opzoek naar een Monteur Elektrotechniek.

Wat ga je doen als Monteur Elektrotechniek?

Als  elektromonteur verricht je montage-werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek. Dit kan variëren van verlichting tot installatie van laadpalen voor elektrische auto’s in diverse markten zoals utiliteit, automotive, industrie en datacenters. Naast aanleg en installatie controleer, meet en stel je elektronische apparatuur af. Je bespreekt de werkzaamheden met de voorman en/of projectleider en zo nodig met de opdrachtgever. Je voelt je verantwoordelijk voor de taken die je uitvoert.

Wat heb je (minimaal) nodig

 • Een mbo opleiding richting elektrotechniek
 • NEN3140 en NEN1010 certificaten
 • Rijbewijs B
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige en afwisselende functie
 • Een marktconform salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling
 • 25 snipperdagen, 13 adv-dagen
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • Reisuren worden vergoed

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ruim 450 mensen en we  bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden en onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

We groeien hard.  Dat schept carrièrekansen en mogelijkheden voor onze medewerkers.

Hamer opleidingscentrum

Bij Hamer vinden we het belangrijk dat onze mensen goed opgeleid zijn. Dat komt ons bedrijf, ons werk en de veiligheid ten goede. Daarom hebben we een eigen opleidingscentrum waar je technische trainingen en cursussen kunt volgen. Ook begeleiden onze opleidingscoaches je bij externe  opleidingstrajecten.

Work hard. Play hard

Onze mensen weten van aanpakken maar houden ook van een verzetje op zijn tijd. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten en feesten organiseert. Work hard – play hard! Bij Hamer gaan we er met zijn allen tegenaan maar maken we ook met zijn allen lol.

Voor meer informatie over werken bij Hamer klik hier.

Meer informatie over deze vacature?

We hebben je meer te bieden dan we in deze vacaturetekst kwijt kunnen. Daarom willen we graag met je in contact komen en eens met je praten.
Bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 – 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net.
Zij kunnen je meer vertellen over deze functie. Wil je meteen solliciteren? Klik dan op de “Solliciteer Direct” button hieronder.

solliciteer direct

Meer weten over deze vacature?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie
Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie

Interesse in Monteur Elektrotechniek?

Meer weten over Monteur Elektrotechniek of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Direct solliciteren voor Monteur Elektrotechniek

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   • Hidden