fbpx

Monteur Duurzame Brandstoffen

solliciteer direct

Afhankelijk van je kennis en kunde zullen de werkzaamheden bestaan uit het monteren en installeren van tankinstallaties voor LNG en waterstof.

Zoek jij een technische baan met toekomst en wil je meehelpen de wereld duurzamer te maken? Dan hebben wij de perfecte baan voor je.

Hamer is marktleider op het gebied van  aanleg van tankstations. Daarom zijn we als geen ander bezig met het toepassen van duurzame brandstoffen en de ontwikkeling van energiezuinige, slimme tankstations. De Hamer vestiging in Uden is onze voorpost bij deze ontwikkeling. Daar zijn we, naast traditionele tankstations, ook bezig met tankinstallaties voor waterstof, LNG en laadpalen voor elektrische auto’s. Maar ook  met LED verlichting, warmtepompen en beheer op afstand voor duurzame tankstations.

Wij gaan onze vestiging in Uden uitbreiden. Daarom zoeken we meerdere Monteurs Duurzame Brandstoffen.

Wat ga je doen als Monteur Duurzame Brandstoffen?

Afhankelijk van je kennis en kunde zullen de werkzaamheden bestaan uit het monteren en installeren van tankinstallaties voor LNG en waterstof. Je verricht las-, constructie- en grondwerkzaamheden.  Je doet metingen, stelt diagnoses en verricht zo nodig reparatiewerkzaamheden aan installaties. Daarnaast behoort het aansturen van één of meer hulpmonteurs ook tot je werkzaamheden.

Wij scholen je zo nodig bij
Ben je een ervaren monteur brandstoftechniek dan gaan wij je bijscholen zodat je veilig aan waterstof en LNG installaties kunt werken. Ben je nog niet zo ervaren dan zorgen we dat je eerst ervaring op doet als brandstofmonteur op traditionele installaties.

Wat heb je (minimaal) nodig

 • Een mbo opleiding richting procestechniek of werktuigbouw
 • Rijbewijs B
 • Verantwoordelijkheidsgevoel

Wat kun je van ons verwachten?

 • Zo nodig een interne opleiding tot LNG- en waterstofmonteur
 • Een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie
 • Een marktconform salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling
 • 25 snipperdagen, 13 adv-dagen
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • Reisuren worden vergoed

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ruim 450 mensen en we  bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden en onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

We groeien hard.  Dat schept carrièrekansen en mogelijkheden voor onze medewerkers.

Hamer opleidingscentrum

Bij Hamer vinden we het belangrijk dat onze mensen goed opgeleid zijn. Dat komt ons bedrijf, ons werk en de veiligheid ten goede. Daarom hebben we een eigen opleidingscentrum waar je technische trainingen en cursussen kunt volgen. Ook begeleiden onze opleidingscoaches je bij externe  opleidingstrajecten.

Work hard. Play hard

Onze mensen weten van aanpakken maar houden ook van een verzetje op zijn tijd. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten en feesten organiseert. Work hard – play hard! Bij Hamer gaan we er met zijn allen tegenaan maar maken we ook met zijn allen lol.

Voor meer informatie over werken bij Hamer klik hier.

Meer informatie over deze vacature?

We hebben je meer te bieden dan we in deze vacaturetekst kwijt kunnen. Daarom willen we graag met je in contact komen en eens met je praten.
Bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 – 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net.
Zij kunnen je meer vertellen over deze functie. Wil je meteen solliciteren? Klik dan op de “Solliciteer Direct” button hieronder.

solliciteer direct

Meer weten over deze vacature?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie
Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie

Interesse in Monteur Duurzame Brandstoffen?

Meer weten over Monteur Duurzame Brandstoffen of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Direct solliciteren voor Monteur Duurzame Brandstoffen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   • Hidden