fbpx

Afgestudeerd? Kom werken bij Hamer

Hoera! Je bent (bijna) afgestudeerd en je gaat op zoek naar je eerste baan. Bij Hamer helpen we je om je carrière een vliegende start te geven, met een toffe startersfunctie. Of je nou precies weet wat je wilt of dat je nog aan het oriënteren bent? Bij Hamer zit je goed!

Hamer is totaalaanbieder in de utiliteit, industrie, automotive, brandstofvoorziening en de chemische en voedingsindustrie. We zijn gevestigd in Nederland en België en hebben ruim 450 medewerkers. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We zijn een echt familiebedrijf waar de mens centraal staat. Onze directeur Fons Jans kent iedereen bij voornaam en als er wat is, kun je altijd bij hem terecht.

De typische Hamer medewerker

Bij Hamer werken mensen met zeer uiteenlopende kwaliteiten. De een is receptionist, de ander servicemedewerker, weer een ander monteur of programmeur en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De rode draad is dat we allemaal betrokken zijn en van aanpakken weten. Maar de boog kan niet altijd gespannen zijn, daarom geven we bij Hamer regelmatig feestjes die uitbundig gevierd worden. Work hard – play hard! Bij Hamer gaan we er met zijn allen tegenaan maar maken we ook met zijn allen lol.

Veel vrijheid en volop carrière mogelijkheden

Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt. Die zelfstandigheid moet je echter wel aan kunnen. Zowel vakinhoudelijk als qua persoonlijkheid. Het feit dat we als bedrijf in beweging zijn, schept ook veel kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan eens iets anders willen doen.

Wij zouden het tof vinden als je bij ons aan de slag gaat!

Spreekt het bovenstaande je aan? Zoek jij een toffe startersfunctie met veel vrijheid en mogelijkheden om te groeien en carrière te maken? Dan zit je goed bij Hamer! Voor de onderstaande functies verwelkomen we graag een starter! Laat je gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Engineer/Calculator Brandstof- & Werkplaatstechniek
Als Engineer/Calculator Brandstof & Werkplaatstechniek ontwerp en ontwikkel je alle technische componenten voor installaties. Aan de hand van je ontwerpen maak je calculaties, offertes en stel je calculatienormen op. 

Engineer/Calculator HVAC
Als Engineer/Calculator HVAC voer je voorbereidende werkzaamheden uit op het gebied van calculatie en het calculeren van kostprijzen voor installaties aan de hand van bestekken en/of andere specifieke informatie. Je werkt aan meerdere multidisciplinaire projecten en helpt bij het analyseren en interpreteren van de projectgegevens op uitvoerbaarheid.

KAM Functionaris
Als KAM Functionaris houd je je dagelijks bezig met procedures, instructies en taak-risico-analyses. Ook treed je op als veiligheidscoördinator op projectlocaties (controleren, inspecteren, instrueren, registreren en rapporteren). Je bent verantwoordelijk voor het uitschrijven van vergunningen en je voert werkplekinspecties uit. Als KAM Functionaris houd je je ook bezig met het opstellen en houden van toolboxmeetingen.

Storingscoördinator
Als Storingscoördinator zorg je voor een correcte afhandeling van de toegekende opdrachten door het communicatiecentrum. Deze verwerk je volgens de procedures en klantenafspraken. Analyseren, bepalen van de te nemen actie, inplannen van de werkzaamheden en telefonisch afhandelen van de storingen zijn dagelijkse acties die je uitvoert. Verder zorg je voor de verwerking van de opdrachten en bewaak je de totaalplanning. Dagelijks heb je contact over de lopende zaken met de werkvoorbereider en de projectleider. 

Koffie?

We maken graag tijd voor een kennismaking om te praten over je carrière wensen. Voor vragen over deze vacatures bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via het formulier onderaan deze pagina.

Staat je gewenste functie er niet tussen? We groeien hard, het kan daarom voorkomen dat een vacature er nog niet tussen staat maar dat we je vaardigheden goed kunnen gebruiken. Je kan daarom altijd een open sollicitatie sturen.

Solliciteren

Tijd om je carrière een vliegende start te geven met een toffe startersfunctie!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

   Heb je vragen? Sandra of Peter-Bart helpt je graag verder.

   Sandra Reumer
   Personeelsadviseur Werving & Selectie
   Peter-Bart Wernink
   Adviseur Werving & Selectie