fbpx

Servicemonteurs

Voor de afdeling Service & Onderhoud zoeken wij enthousiaste en gedreven servicemonteurs voor diverse productgroepen. Vanuit onze servicecentrum staan we 24 uur per dag 7 dagen per week voor onze relaties klaar. Onze servicemonteurs werken vanuit een eigen servicebus en de monteur heeft zijn eigen servicetablet en mobiele telefoon.

Wij zoeken servicemonteurs voor de productgroepen Brandstof, HVAC, Elektrotechniek, LPG en LNG!

Servicemonteur Brandstoftechniek

Als Servicemonteur Brandstoftechniek werk je aan service- en onderhoudswerkzaamheden binnen de industrie-, utiliteit- en benzinebranche. Je verricht werkzaamheden conform werkopdracht op verschillende locaties, daardoor is iedere dag weer anders. Je bent actief aanwezig bij gepland overleg, voorlichting en opleiding en je verleent assistentie waar nodig. Je bent flexibel qua werktijden, je hebt de juiste inzet en bent een plezierige collega om mee samen te werken. Je draait storingsdiensten 1x in de 7 á 8 weken, dit gaat in overleg met je collega’s.

Klik hier om meer te lezen over deze vacature.

(aankomend) Servicemonteur

Heb je een achtergrond in elektra/elektronica met affiniteit voor mechanica? Is vrijheid, betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid zaken die jij belangrijk vindt? Dan komen we graag met jou in contact! Als (aankomend) Servicemonteur mag je rekenen op een leuke, afwisselende en uitdagende baan. Dagelijks werk je aan de nieuwste technieken, onder ander alternatieve (duurzame) systemen op het gebied van elektrisch laden, LNG en waterstof.

Wij hebben ons eigen trainingscentrum, er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, we leiden graag enthousiaste collega’s op. Maar wij maken ook gebruik van innovatieve hulpmiddelen, zoals Augmented reality. Onze collega’s  hebben een passie voor techniek en zijn er trots op om voor aansprekende opdrachtgevers te mogen werken.

Klik hier om meer te lezen over deze vacature.

Servicemonteur HVAC

Als Servicemonteur HVAC ga je service uitvoeren. Wij zijn een allround, innovatief bedrijf, dus is er iets anders gaande bij onze klant, probeer je dit mee te nemen. Je vindt het prettig om onafhankelijk te werken en je bent bedreven in de techniek. Je bent een open persoon, je bent communicatief vaardig. Je bent het visitekaartje voor Hamer, wij zorgen voor goede spullen. Voor de regio’s noord, midden, zuid en west Nederland en België (Meerdere monteurs gezocht). Je krijgt een smart device om mee te werken, waar elke dag een overzicht van alle openstaande werkzaamheden voor de dag en komende dag(en) op komt te staan. Woon je verder weg, dan word je servicebus in de avonduren door een koeriersbedrijf bevoorraad, zodat je steeds met de juiste materialen bij je klant aankomt.

Klik hier om meer te lezen over deze vacature.

Servicemonteur Elektrotechniek

Als Servicemonteur Elektrotechniek Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van service werkzaamheden binnen het vakgebied Elektrotechniek. Het lokaliseren, analyseren en oplossen van storingen zijn dagelijkse taken. Verder heb je een controlerende taak, je doet metingen, stelt diagnoses en verricht reparaties aan installaties waar nodig is. Tevens draai je mee in de storingsdiensten.

Klik hier om meer te lezen over deze vacature.

Servicemonteur LPG

Als (aankomend) Servicemonteur LPG mag je rekenen op een leuke, afwisselende en uitdagende baan. Wij bieden je alle kaders, zodat jij onze vakspecialist van de toekomst wordt. Wij hebben ons eigen trainingscentrum, er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, we leiden graag enthousiaste collega’s op. Maar wij maken ook gebruik van innovatieve hulpmiddelen, zoals Augmented reality. Onze collega’s  hebben een passie voor techniek en zijn er trots op om voor aansprekende opdrachtgevers te mogen werken.  Zijn vrijheid, betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid zaken die jij belangrijk vindt? Dan komen we heel graag met jou in contact!

Klik hier om meer te lezen over deze vacature.