fbpx

FOJA Pubquiz

Op vrijdag 5 april organiseert de FOJA Personeelsvereniging weer een leuke activiteit voor haar leden: een Pubquiz! Deze quiz vindt plaats na werktijd in de kantine van het Hamer hoofdgebouw onder begeleiding van een ervaren quizmaster. Verschillende rondes zullen gespeeld worden, waarbij je ook van eten en drinken wordt voorzien.

Teams
De Pubquiz wordt gespeeld in teams. Iedereen moet zich individueel aanmelden en kan vervolgens zelf teams vormen met collega’s (maximaal 4 personen per team). Denk alvast na over een leuke teamnaam, die kun je doorgeven bij aankomst op 5 april. Degene die geen compleet team hebben, zullen ter plaatse worden ingedeeld.

De Pubquiz begint om 17:30 uur en eindigt rond 20:30 uur.
Aanmelden kan tot en met zondag 31 maart via onderstaande formulier.

Wees er snel bij voor een gezellige avond en maak kans op leuke prijzen!

Belangrijk: Aanmelden voor de Pubquiz is verplicht om ervoor te zorgen dat er voldoende eten en drinken beschikbaar is voor iedereen. Als je onverwachts blijft hangen na de vrijdagmiddagborrel, kan dat, maar dan zonder eten. Houd er rekening mee dat aanwezigheid wordt gecontroleerd.

Aanmelden FOJA Pubquiz

Door dit formulier in te vullen meld je je definitief aan voor de FOJA Pubquiz! LET OP! Iedere deelnemer moet zich individueel opgeven.