fbpx

Werkplaatsinrichting voor Kraakman Perfors B.V.

Hamer heeft in opdracht van Akerbouw te Uitgeest de complete technische installatie voor de werkplaatsinrichting van Kraakman Perfors B.V. verzorgd.
Kraakman Perfors is een fusiebedrijf van acht verschillende John Deere dealers in 4-6 weken Noord- en Zuid-Holland. Op alle vestigingen is een magazijn en werkplaats aanwezig om klanten een snelle service te kunnen verlenen. Onlangs hebben ze hun nieuwe vestiging betrokken in Middenmeer op industrieterrein Agriport, grenzend aan de A7.

Voor deze nieuwe werkplaats heeft Hamer de volgende technische installaties verzorgd:

 • De complete olie-installatie
  Bestaande uit een 5-tal bulktanks voor de verschillende oliesoorten, per stuk voorzien van pompsets met 5 haspelbokken. Daaraan gemonteerd slanghaspels voor de afgifte van motorolie,  achterbrugolie, voorasolie, koelvloeistof, perslucht en elektravoorziening.
 • De gehele persluchtinstallatie
  Bestaande uit een ‘Creemers supergeluidgedempte zuigercompressor’ met koeldroger en een ringleiding door de hele werkplaats van Teseo aluminium persluchtleiding, voorzien van zakleidingen en slanghaspels.
 • Een compleet uitlaatgasafvoersysteem
  Bestaande uit 4 Euro-Roller elektrisch bediende uitlaatgasafvoerhaspels, gemonteerd in de nok van de werkplaats. Voorzien van infrarood gestuurde afstandsbediening om de slangen op-, en af te rollen en de ventilatoren te bedienen.
 • Een Euro-Roller lasdampafzuiging
  Deze is met een zwenkarm gemonteerd in de constructiehoek van de werkplaats.