fbpx

Verbouwing tankstation Shell Uden

Voor AECOM Shell Uden hebben wij het bestaande tankstation verbouwd. De vraag van de opdrachtgever was: ‘wij willen het huidige tankstation volledig vernieuwen, waarbij de bijbehorende shop grotendeels gelijk blijft’.

AECOM Shell is voor ons een grote opdrachtgever waar wij vaak voor werken. Onder andere de service-activiteiten vallen onder onze verantwoordelijkheden, maar ook nieuwbouw, keuringen en het omkleuren van stations zijn activiteiten die wij voor AECOM Shell verrichten. Samen met civiel ZVS en Luifel AK hebben wij dit project gerealiseerd.

Looptijd

In september 2019 zijn wij gestart met de uitvoering. Om te kunnen verbouwen, dienden we eerst het bestaande tankstation te slopen en de oude tanks te saneren. Het vernieuwde tankstation is eind 2019 opgeleverd.

Bijzonder

Soms werken wij op locaties waarbij weinig ruimte beschikbaar is. Bij dit project werden de nieuwe tanks vlak naast de shop en de weg geplaatst. Dit is dan ook een zeer krappe locatie. Om te zorgen dat we de tanks veilig en zonder instortingsgevaar voor de shop en de weg konden plaatsen, hebben we krings bekisting geplaatst. Hoe dit eruit ziet, is goed zichtbaar op de foto.