fbpx

SuperTank Van Bol Beheer in Bunschoten

Mei 2018 is het nieuwe Supertank tankstation van Bol Beheer in Bunschoten geopend. Hamer heeft, samen met een aantal andere aannemers, de bouw en aanleg van dit moderne tankstation verzorgd. Deze Supertank heeft naast vijf opstelplaatsen voor auto’s en vier voor vrachtwagens, tevens een shop die 150 vierkante meter bestrijkt en een grote carwash waar ook trucks gewassen kunnen worden.

Groot project

Voor Hamer was dit een groot project waar met veel medewerkers hard aan gewerkt is. Allereerst zijn er kanaalgoten in de vloeistofdichte vloer aangelegd voor de brandstof leidingen. Normaal gaan eerst de brandstof-voorraadtanks de grond in, dan worden de leidingen aangelegd en als laatste wordt de vloeistofdichte vloer over alles heen gelegd. Uit service overwegingen is bij dit tankstation gekozen voor goten in de vloeistofdichte vloer waardoor achteraf al het leidingwerk is uitgevoerd.

Aan de overkant van de straat, op zo’n 50 meter afstand, worden de voorraadtanks gevuld. We hebben de vulleidingen daarom met afschot onder de straat door gelegd.

Ook propaan

Naast diesel en benzine, kunnen klanten ook hun voorraad propaan aanvullen. Deze keuze is gemaakt in verband met de vloot marktwagens van Bakkerij ’t Stoepje, gevestigd in Spakenburg, die met propaan werken voor de bereiding van producten.

Tot slot is er over en rond het tankstation een zeer grote luifel die op 12 kolommen steunt geplaatst. Er is vooraf goed ingemeten, vervolgens is de luifel prefab voorbereid en in Bunschoten naadloos en snel in elkaar gezet.