fbpx

Werkplaatsinrichting truck werkplaats

Truck Werkplaats

De vrachtwagenwerkplaats van opdrachtgever Dusseldorp (o.a. afvalinzameling) is recentelijk door Hamer ingericht op de locatie Lichtenvoorde.
Hier heeft Hamer de volgende zaken gerealiseerd:

  • Olie opslag- en afgifte installatie
  • Diverse vloeistofopslag- en afgifte  (koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof, afgewerkte olie en andere diverse olie soorten)
  • Persluchtinstallatie
  • Compressoren
  • Teseo aluminium leidingwerk
  • Uitlaatgas en lasdampafzuiging

Ook zijn er op maat haspelhokken geplaatst. Op maat omdat er een behoefte is aan een grote verscheidenheid in producten en aan diverse haspels. Er waren geen andere montagemogelijkheden  i.v.m. een bovenloopkraan en daarom is besloten alle doorvoerleidingen van vloeistoffen onder de vloer (conform BRL/ KIWA richtlijnen) via een vloeistofdichte kelder te laten lopen tussen beide smeerputten in. Hierdoor is het een strakke werkplaats geworden en er is geen leidingwerk in de werkplaats zichtbaar. Er is Teseo aluminium leidingwerk toegepast. Dit ziet er niet alleen strak uit maar is ook eenvoudig te monteren, heeft een hoge doorstromingscapaciteit, hoge perslucht doorstroming en een geringe weerstand.

Deze opdrachtgever wist goed wat hij wilde en stelde hoge eisen aan kwaliteit. Er waren duidelijk specifieke wensen (o.a. montagehoogte, specifiek leidingwerk) aan de kant van de opdrachtgever waarin wij konden meedenken en welke wij in de praktijk hebben gebracht met een schitterend resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

Gert Oskam
Technisch accountmanager NL