fbpx

Nieuwbouwvestiging Haaima

Nieuwbouwvestiging Haaima

De schitterende nieuwbouwvestiging van Peugeot dealer Haaima in Leeuwarden is geopend. Het moderne pand blinkt uit in duurzaamheid en efficiëntie en is een echte blikvanger. De moderne, lichte werkplaats is ingericht door Hamer en Stokvis, de werkplaats totaalinrichters. Er zijn tien efficiënte werkplekken gerealiseerd met Stertil-Koni hefbruggen, waaronder diverse twee- en vierkolommers maar ook een verlengde 5,5 tons vier-kolommer voor de zware/lange voertuigen. De uitlijnbrug is voorzien van een geïntegreerde heftafel zodat er snel en efficiënt kan worden uitgelijnd. Stokvis plaatste tevens de nieuwste generatie Hofmann 3D-uitlijnapparatuur en een rollenremmentestbank van AHS Prüftechnik met dubbele testrichting en tegenloop voor vierwielaangedreven voertuigen.

Hamer tekende voor de Kiwa-gecertificeerde installatie van de motorolie en afgewerkte olie opslag- en afgifte-installatie. De complete vloeistofafgifte-installatie werd door middel van slanghaspelpakketten gerealiseerd die centraal gemonteerd werden tussen de werkplekken. Verder monteerde Hamer een Teseo aluminium ringleiding voor de persluchtvoorziening en per werkplek een slanghaspel voor perslucht- en elektravoorziening. Voor de uitlaatgasafzuiging werd aan beide zijden van de werkplaats een Euroroller railsysteem achter de werkplekken gemonteerd voorzien van verplaatsbare slangwagens waardoor de voertuiguitlaten op elke werkplek makkelijk bereikt worden en de uitlaatgassen efficiënt afgevoerd worden.

Hamer en Stokvis, die hun samenwerking als totaalinrichters zijn gestart in 2012, hebben inmiddels al tientallen succesvolle projecten op hun naam staan. Door het combineren van specialistische kennis wordt de hoogste kwaliteit en efficiëntie bereikt in de werkplaats.

 

 

Gert Oskam
Technisch accountmanager NL