fbpx

Jaren ’60 tankstation voor Porsche

Porsche Centrum Gelderland in Heteren, aan de A50 tussen de knooppunten met de A12 en de A15, is een mooi retro pompstation rijker.
Je vindt bij Porsche Centrum Gelderland een ruim aanbod jongensdromen: van de eerste Porsche 356 tot en met het huidige model Porsche 911, Cayenne, Panamera, Cayman, Boxster en Macan.

Voor ons is ook een jongensdroom uitgekomen, namelijk het neerzetten van een super sjieke, in retro stijl uitgevoerde pomp en de hierbij behorende installatie.
De ondergrondse tankinstallatie bestaande uit twee compartimenten (superplus en diesel) en ook het elektra- en leidingwerk hebben wij geïnstalleerd. De leukste uitdaging zat hem in het feit dat we de tankautomaat en pompen in zogenoemde ‘retro stijl’ mochten uitvoeren. Het moest een tankstation uit de jaren ‘60 en ’70 uitstralen.

Het tankstation bij Porsche Centrum Gelderland is gebouwd voor de eigen klantenkring. Voor Hamer was dit een leuke, creatieve klus op een  mooie locatie. Porsche Centrum Gelderland plaatst zelf nog een retro ‘huisje’ op het pompeiland. Dan is het helemáál af.

IMG_20160122_143812

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_20160122_143651

Meindert Jansen
Operationeel Directeur
Richard Kruse
Technisch accountmanager NL