fbpx

DS Smith packaging in Eerbeek

Mooi lasproject voor Hamer

DS Smith is een toonaangevende leverancier van golfkarton en kunststofverpakkingen, en ze werken met papier & recycling. In Eerbeek, waar de fabriek gevestigd is, wordt sinds kort gewerkt aan een nieuwbouwproject waar Hamer aan kan bijdragen met zijn kennis en kunde.

Mooi lasproject voor prefab werkzaamheden bij Hamer

voor-website-4

Aan het werk met de orbitale lasmachine

Dit werktuigbouwkundige project omvat diverse werkzaamheden. We leggen hier een stoomleiding en supporting aan t.b.v. een nieuwe golfkartonmachine en voor de nieuwe gebouwen. Vanuit de nieuwe lijmkeuken worden door ons lijmleidingen aangelegd naar de nieuwe golfkartonmachine.

 

 

Natronloog opslag

We gaan voor onze opdrachtgever een nieuwe natronloogopslag aanleggen van vulpunt tot doseerpunt. Deze complete natronlooginstallatie wordt geëngineerd  op specificatie en wensen van DS Smith. De natronloogdosering, tank en leidingwerk zijn conform de BRL K903/08 en Kiwa richtlijnen gebouwd en ontworpen. Natronloog doseersystemen, opslag en leidingsystemen vragen om een hoog niveau van kennis en vakmanschap.

Het lassen van stoomleidingen in onze prefabruimte

Het lassen van stoomleidingen in onze prefabruimte

 

 

 

Prefab

Voor zowel de stoom – en de lijmleiding (RVS) zijn delen in onze  prefab werkplaats gefabriceerd. We kunnen zowel de leidingen als de supporting vervolgens op locatie assembleren. Prefab fabriceren maakt montage op de bouwplaats snel en eenvoudig.

voor-website-3

Orbitale lasmachine in onze WTB werkplaats

Meindert Jansen
Operationeel Directeur