fbpx

Nieuwe thermische olie-installatie Bischof + Klein

In opdracht van Bischof + Klein Lengerich heeft Hamer een nieuwe thermische olie-installatie geplaatst en aangesloten. Met de nieuwe installatie is tevens de capaciteit van het bestaande systeem vergroot. Het betrof een turn-key opdracht.

Het ontwerp

In het engineeringstraject hebben we in overleg met de opdrachtgever het ontwerp opgesteld. Hierdoor is er ruimte overgebleven voor het kunnen bijplaatsen van een tweede ketel. In tien weken tijd heeft Hamer de gehele installatie kunnen realiseren en de nieuwe installatie aangesloten op het bestaande systeem.

Hamer heeft met vol enthousiasme gewerkt aan de realisatie van dit project. Het leuke van dit niet alledaagse project is dat alle disciplines civiel, bouwkundig en werktuigbouwkundig gerealiseerd dienden te worden. We danken B+K voor het gestelde vertrouwen.

Opdrachtgever Bischof + Klein

Bischof + Klein is een full-service leverancier van flexibele plastic, plastic laminaatverpakkingen en technische films. Het assortiment omvat zowel traditionele industriële verpakkingen als sterk omgebouwde consumentenverpakkingen. Over de hele wereld vertrouwen grote industriële bedrijven en bekende merkfabrikanten uit alle sectoren op de betrouwbare verpakkingsoplossingen van Bischof + Klein.