fbpx

Nieuwe APK- en onderhoudswerkplaats voor trucks bij Jonker & Schut B.V. te Barneveld

Afgelopen zomer hebben wij voor Jonker & Schut B.V. een APK- en onderhoudswerkplaats voor trucks ingericht. Jonker & Schut is een logistiek specialist in de voedingsmiddelenbranche gevestigd in Barneveld. Ze beschikken o.a. over een transportafdeling met eigen wagenpark. Om het wagenpark van het juiste onderhoud te voorzien is er een compleet nieuwe hal gebouwd. Hamer was tijdens dit project verantwoordelijk voor de inrichting van de nieuwe werkplaats.

We hebben twee EVERQUIP prefab putten geplaatst waarvan één voorzien van remmentestbank en spelingsdetector. Beide putten zijn voorzien van verstelbare armaturen met LED puntverlichting. In de kelder tussen de putten zijn meerdere bulktanks en vaten voor vloeistofopslag geïnstalleerd. Tussen beide putten hebben we ook een 10-delige haspelbok, voorzien van RAASM gesloten slanghaspels, geplaatst t.b.v. afgifte van o.a. motorolie, cardanolie, koelvloeistof en doorsmeervet. Ook hebben we de complete EUROROLLER uitlaatgasafzuiging aangelegd inclusief roetmeetvoorzieningen. Verder installeerden we een CREEMERS compressorinstallatie met TESEO aluminium persluchtleiding.

De werkzaamheden

  • Twee EVERQUIP prefab putten
  • Geïntegreerde LED verlichting
  • Bulktanks voor vloeistof en vatten in de kleder
  • CREEMERS compressorinstallatie
  • TESEO aluminium persluchtleiding
  • 10-deling haspelbok
  • EUROROLLER uitlaatgasafzuiging met roetmetingen.

De looptijd

De looptijd van dit project was 4 weken. Hamer is specialist in werkplaatsinrichting en wij verzorgen regelmatig dit soort projecten. Maar elk project is anders. Elke werkplaatsinrichting is klant specifiek. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan contact op met Gert Oskam.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem contact op met:

Gert Oskam
Technisch accountmanager NL