fbpx

Motorolie-installatie voor Jenbacher WKK motor bij Peetrima in Rumst (B)

Onze cliënt Jenbacher bouwt gas (WKK) motoren die energie kunnen leveren. Jenbacher gasmotoren worden veel ingezet voor opwekking van elektriciteit en stadsverwarming. Al meer dan 20 jaar levert en installeert Hamer over de hele wereld (motor)olie-installaties die voor Jenbacher gasmotoren nodig zijn. We zijn voor Jenbacher in Rusland, Amerika, Canada en veel landen in Europa geweest om motorolie installaties te installeren. Jaarlijks verzorgt Hamer voor deze gewaardeerde opdrachtgever de motorolie installaties bij zo’n 20 Jenbacher projecten over de hele wereld.

De bulktanks en de dagtanks worden bij Hamer geprefabt. In onze prefabhal worden de pompen er op gebouwd en de vulpuntenbak inclusief het leidingwerk gemonteerd. Daarna worden de tanks en de dagtanks op transport gezet en worden ze voor de buitenlandse projecten afgeleverd bij van de Goes in Kwintsheul. De Goes zorgt voor transport van de tanks naar de locatie.

Momenteel installeert Jenbacher een WKK motor bij tuinder Peetrima in Rumst te België. Ook voor deze motor realiseert Hamer de motorolie installatie. We bouwen deze installatie samen met onze Belgische collega’s op zodat Hamer België voortaan Jenbacher motoren die in België geïnstalleerd worden kunnen voorzien van een motorolie installatie.

Ook bij Peetrima in Rumst levert en monteert Hamer de bulktank en dagtank voor de schone motorolie van deze nieuwe Jenbacher WKK motor alsmede de vuil-olie tank voor de afgewerkte motorolie.  Ook maken we al het benodigde leidingwerk.

 

Meindert Jansen
Operationeel Directeur