fbpx

Homebase Tankstation voor Agrarisch Logistiek Centrum Wezenberg Groep

Logistiek dienstverlener Wezenberg heeft een nieuwe vestiging geopend op logistiek bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein. Op een perceel van ruim 11.000 vierkante meter verzorgt Wezenberg de op- en overslag van food- en non-foodproducten.

Op het terrein heeft  Hamer voor Wezenberg een zogenaamd Homebase tankstation gerealiseerd. Deze tankvoorziening biedt de Wezenberg Groep grote voordelen zoals kostenbesparing in chauffeurstijden – korter oponthoud, minder omrijdkilometers, controleerbaar en 24-uur per dag bereikbaar.
Het tankstation heeft meerdere opstelplekken voor de afgifte van diesel en AdBlue. En ook op deze nieuwe locatie heeft de Wezenberg Groep weer gekozen voor een Hectronic brandstofregistratie,- en tankinhoudsmeetsysteem.

Tankautomaten en tankinhoudmeetsystemen van Hectronic¼ zijn ‘state of the art’ en voldoen aan de hoogste eisen. En ze zijn ook nog eens heel betaalbaar. Daarom hebben wij, als toonaangevend installateur van brandstofinstallaties en alles wat daarbij komt kijken, Hectronic¼ in ons assortiment.

Hectronic¼ Optilevel tankinhoudsmeting is op tankstations niet meer weg te denken. De sondes in de tanks zijn geheel elektronisch (zonder vlotters en dergelijke) en meten exact de inhoud van de tank, de waterhoogte onder in de tank en de temperatuur van het product. Service en onderhoud zijn niet nodig: ‘just install and forget’.

Wilt U meer informatie over dit project of wilt u samen met ons kijken naar de mogelijkheden voor een eigen tankinstallatie in uw bedrijf? Neem dan contact op met Jorden Bouwman, commercieel medewerker brandstof- en werkplaatstechniek.