fbpx

Brandstofinstallatie voor nieuwbouw tankstation in Rosmalen

Van de Antea Group NL hebben we opdracht gekregen om twee ondergrondse tanks aan te leggen inclusief het leidingwerk, vier pompeilanden en een bovengrondse AdBlue container. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van de bouw van een onbemand nieuwbouw tankstation AVIA Xpress / Truck voor Vollenhoven Olie te Tilburg die dit jaar 125 jaar bestaat. Het nieuwe tankstation is op 19 december 2019 in gebruik genomen.

Onder de bouwbegeleiding van ContrAll hebben wij de werkzaamheden uitgevoerd. De volgende werkzaamheden verrichten wij op deze locatie:

  • De aanleg van twee ondergrondse tanks à 80 kuub. Één tank is onderverdeeld in twee compartimenten waarvan 60 kuub voor Euro en 20 kuub voor een speciale benzine (Euro SC). De tweede tank bestaat uit 60 kuub diesel en 20 kuub voor HVO 20;
  • Het aanleggen van het leidingwerk;
  • Het leveren en aansluiten van 4 pompeilanden;
  • Het leveren en het aansluiten van een bovengrondse AdBlue container.

Alternatieve brandstoffen

In het verleden hebben we vaker voor de Antea Group NL gewerkt, o.a. bij de bouw van een van de grootste tankstations van Nederland. Bovendien verrichten wij vaker dit soort werkzaamheden waarbij brandstofsoorten kunnen wisselen. We zien tevens een stijging in de verkoop van alternatieve brandstoffen. Dit tankstation in Rosmalen is als een van de eerste tankstations in Nederland gestart met de verkoop van HVO 20.

IMG_20190709_143528
IMG_20190709_144457
IMG_E3150
IMG_E3168