fbpx

STOKVIS EQUIPMENT

Klantgericht denken, betrouwbaarheid en het behalen van een constant hoog kwaliteitsniveau in zowel producten als dienstverlening zijn de centrale thema’s binnen de Stokvis organisatie. Het complete pakket A-merken dat Stokvis veelal exclusief voert voor de Nederlandse markt staat bekend om haar betrouwbaarheid en lange levensduur. In nauwe samenwerking met zusterorganisatie Stokvis Service, die met ruim 55 service monteurs dagelijks onderweg is voor diverse installaties en service, wordt een compleet dienstenpakket aangeboden voor de Nederlandse markt.
Stokvis Equipment heeft zich gedurende de afgelopen decennia ontwikkeld als de specialist op het gebied van werkplaats equipment. Dit uit zich o.a. in een stuk maatgesneden advies om tot de meest efficiënte inrichting en routing binnen de werkplaats te komen. Zo worden werkplaatsen van automobielbedrijven, schadeherstel-bedrijven bus- en transportondernemingen, defensie en onderhoudsbedrijven – zowel bij nieuwbouw, uitbreiding als renovatie – volledig ingericht en ondersteund door het landelijk opererende Stokvis netwerk.Stokvis Equipment levert o.a. de volgende kwaliteitsproducten:

  • Hefbruggen (Stertil-Koni, Stenhøj, Master)
  • Brugkriks, putkriks, garagekriks, werkplaatspersen
    (AC Hydraulic)
  • Wielserviceapparatuur (Hofmann, Sicam)
  • Remmentestbanken (Hofmann, AHS Prüftechnik, Master)
  • Airco Service apparatuur (Dometic Waeco)
  • Schadeapparatuur (Herkules)
  • Emissie- en roetmeetapparatuur (OTC)
  • Diagnose apparatuur Zwaar Segment (Delphi)

Samenwerking Hamer 
In april 2012 startten we een samenwerkingsverband voor de totaalinrichting van werkplaatsen. Hamer levert met de productiegroep Werkplaatstechniek diverse olie- en vetapparatuur, persluchtinstallaties, uitlaatgasafzuiging, prefab werk- en inspectieputten.

Totaalinrichting
Hamer en Stokvis werken samen als werkplaatstotaalinrichter, waarbij Hamer naast installatie en projectcoördinatie ook zaken verzorgt als elektra, klimaatbeheersing, airconditioning, verwarming en overige facilitaire voorzieningen. Door het hanteren van een centrale coördinatie en een centraal aanspreekpunt ontstaat een professionele totaalinrichting met behoud van specialisme.