fbpx

RAASM

Het gerenommeerde merk Raasm is al meer dan 20 jaar een zeer betrouwbare partner van Hamer. Met haar zeer uitgebreide programma olie/vet en vloeistof equipment, is Raasm in de loop van de jaren uitgegroeid tot markleider in Europa op gebied van werkplaatsinrichtingen.

Op pompengebied is de range van automotive tot aan zware industriële pompen een prachtige invulling gebleken in het productaanbod van Hamer. Maar ook op gebied van slang en kabelhaspels heeft Raasm zich ontpopt als een kwalitatief hoogwaardig en prijsgunstige partner.

Centrale Smeersystemen

De ontwikkelingen en samenwerking tussen Raasm en Hamer hebben er toe geleid dat het aandeel Raasm, in het productaanbod van Hamer, nog steeds groeiend is. Met toevoeging van Centrale Smeersystemen hebben wij opnieuw een mooie aanvulling kunnen realiseren in ons totaalprogramma waar onze klanten van profiteren.

Zoals Raasm als wij betreden de markt met veel technische kennis en know-how. De feedback van Hamer aan de Raasm fabriek wordt zeer gewaardeerd en heeft tot mooie productontwikkelingen geleid.