fbpx

KINGSPAN

Hamer heeft raakvlakken met bijna 75% van de leveringsomvang van Kingspan Water en Energy. Derhalve is de samenwerking tussen Kingspan Water en Energy en Hamer in de loop van de jaren uitgegroeid tot een hoogwaardige samenwerking. Bovendien heeft Kingspan een breed assortiment Diesel en AdBlue producten en daarnaast een uitgebreid programma opvangbakken voor werkplaats of IBC’s. Dit sluit goed aan bij de afdelingen en verkoopprogramma’s van Hamer.

Kingspan Group bestaat in totaal uit vijf operationele divisies, heeft 101 fabrieken over de gehele wereld, voert handelsactiviteiten in meer dan 90 landen uit en heeft meer dan 10.000 medewerkers in dienst. Kingspan is een grote speler op de Europese markt en haar bekendheid is zeer groot in haar productrange. Dus ook in geval van installaties in België of andere Europese landen is Kingspan een sterke naam. Door samen te werken met Kingspan en kennis en knowhow te delen, versterken wij elkaar.

Hoogwaardige oplossingen

De portfolio bestaat onder andere uit hoogwaardige oplossingen op het gebied van opslag voor diesel met diverse certificering binnen Europa, waaronder Kiwa voor Nederland en Vlarem voor België. Tanks voor de opslag van AdBlue® met diverse specificaties, maar ook een gevarieerd programma van mobiele tanks vanaf 200 tot 900 liter voor diesel of AdBlue®. Drumpallets, IBC lekbakken en koppelbare werkvloeren voor het veilig opslaan van diverse vloeistoffen en een uitgebreid assortiment telemetrie- en vloeistof managementsystemen voor het monitoren van niveaus en nog veel meer. Klik hier voor het YouTube kanaal van Kingspan Water & Energy.