fbpx

Opslagtank

Hamer heeft een groot aantal cilindrische opslagtanks voor diesel in verschillende groottes die u kunt huren en indien gewenst kunt kopen. Er is wet- en regelgeving van toepassing bij het huren van een opslagtank waar u rekening mee dient te houden.

De mogelijkheden:

  • Dubbelwandige opslagtank met of zonder pomp montage frames of vulpuntbak.
  • Afhankelijk van uw situatie voldoen de tanks aan de wet- en regelgeving: bijvoorbeeld Kiwa of ADR
  • In verschillende formaten verkrijgbaar, van klein tot groot. Zelfs tot 50.000 liter.
  • Pompset naar wens

Goed om te weten:

  • Laden en lossen van een opslagtank gebeurd met auto met laadkraan in verband met beschadigingen bij gebruik vorkheftrucks
  • Plaatsing is verplicht op een aaneengesloten verharding van bijvoorbeeld klinkers, tegels, beton, asfalt, stelcon-platen en dergelijke. Puinslag, grint, gras, witte of zwarte grond is niet toegestaan.

Een opslagtanks is in principe een tank met een stationaire invalshoek. Dat betekent dat de opslagtank voor langere tijd op een vaste locatie geplaatst wordt. Dit kan zijn voor noodoplossing omdat er op de locatie verbouw of nieuwbouw gepleegd wordt of de tank wordt tijdelijk ingezet om projectmatige redenen. U heeft bijvoorbeeld extra brandstof nodig op korte afstand van de werk- of uitvoeringslocatie. Bij langere inzet is het ook te overwegen om een opslagtank aan te schaffen. Naast het leveren van de tank, kan Hamer u ook helpen bij de installatie.

De opslagtank kan worden voorzien van allerlei aanvullende benodigdheden zoals een pompset met een door u gewenst volume. De gehele set wordt compleet geassembleerd op de door u gewenste locatie geplaatst en indien noodzakelijk  voorzien van het Kiwa installatie certificaat.

Omdat er veel verschillende situaties denkbaar zijn, kunt u het beste contact met ons opnemen zodat wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uw situatie. Wij voorzien u tevens van informatie op het gebied van de veiligheids– en milieueisen.

Informeer bij Hamer IBC & Tankverhuur naar de mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen.

Jan Bunskoeke
Verkoopdirecteur Hamer Direct & Haspeltechniek