fbpx

Alles in eigen beheer

magazijn

De middelen die we nodig hebben om het werk uit te voeren, hebben we in eigen beheer. Hierdoor kunnen we snel schakelen en efficiënter werken. De digitale pen wordt ingezet voor onze servicemonteurs die ermee in het veld werken. De werkbon wordt bij afsluiten van de klus direct digitaal doorgezet naar onze serviceafdeling. Zij kunnen wanneer nodig vervolgacties in werking zetten, planning opmaken en u informeren. Ook is het mogelijk als opdrachtgever via de Hamer Cloud mee te kijken naar planning, voortgang, werkbonnen, etc. zodat u in real time de status weet.

Logistiek concept

Het logistieke concept van Hamer omvat inkoop, een modern magazijn en HGS Hamer Gereedschap Service. Een team ervaren inkoopspecialisten is verantwoordelijk voor inkoop van alle materialen en diensten. Zij werken hiervoor nauw samen met kritisch geselecteerde leveranciers die zoveel mogelijk betrokken worden bij de bedrijfsprocessen van Hamer. Hierdoor kunnen zij efficiënt werken en snel inspelen op specifieke wensen van relaties. Leveranciers worden geselecteerd op een aantal criteria waarvan prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid de belangrijksten zijn. Innovatief vermogen en aandacht voor duurzaamheid zijn belangrijke selectiecriteria. Onze leveranciers worden jaarlijks beoordeeld op hun prestaties.

Hamer Gereedschap Service

Hamer heeft een zeer breed scala aan gereedschappen en materieel. Handgereedschappen, hijs-, klim- en afzetmaterialen… te veel om op te noemen. Voor eigen gebruik maar ook voor de verhuur. Een eigen gereedschapsservicedienst verzorgt het beheer,de reparaties, de keuring en de certificering van al deze gereedschappen. Ook de jaarlijkse (elektrische) gereedschapskeuringen worden door onze gereedschapsservice zelf gedaan. HGS Hamer Gereedschap Service onderhoudt, keurt en certificeert ook gereedschap voor derden.

Prefab

We kunnen prefab installatiewerk en opbouw van tanks in huis uitvoeren, bouwen onder ideale omstandigheden. We beschikken over een bovenloopkraan waarmee we snel en veilig grote installatiedelen kunnen verplaatsen en laden en lossen.

Vervoer

Alles wat we prefabben, materiaal wat naar locatie gebracht moet wordt door eigen transport verzorgd, flexibiliteit ten top.