fbpx

Ons verhaal

Hamer is een familiebedrijf en bestaat sinds 1938. Wij zijn totaalaanbieder in de utiliteit, industrie, automotive, brandstofvoorziening en de chemische en voedingsindustrie. We zijn gevestigd in Nederland en België en hebben ruim 500 medewerkers. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen. Wij doen alles vanuit een servicegerichte en daadkrachtige organisatie met aandacht voor klanten, voor veiligheid en zorg voor het milieu.

De FOJA bedrijven in RTL Transportwereld

Zoals u wellicht weet maakt Hamer onderdeel uit van de FOJA Groep. April en mei 2021 heeft RTL Transportwereld een serie van zes items uitgezonden over de activiteiten van de FOJA Groep. Presentator Allard Kalf bezocht Hamer, FBS, ContrAll, JANS Uitzendbureau en het Hamer Rally Team en praatte met Fons Jans, eigenaar van de FOJA Groep over de ontwikkeling van zijn bedrijven.

BEKIJK ALLE ITEMS

Eén partner

U hebt genoeg aan één partner voor techniek, we hebben alle expertises in eigen huis en kunnen deze multidisciplinair inzetten. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat is bevorderlijk voor de communicatie en de efficiency, zeker als het gaat om complexe projecten.

Veiligheid voorop

Hamer streeft veiligheid op het hoogste niveau na. We investeren veel in vakbekwame mensen, opleiding en training. We werken met eigen kwaliteitsmaterieel en hebben een eigen gereedschap onderhoudsafdeling. We werken volgens de hoogste normen en eisen en zijn VCA** gecertificeerd. Lees hier meer over veiligheid.

De historie van Hamer

Bekijk op de tijdlijn hieronder onze rijke geschiedenis, die 85 jaar terug de tijd in gaat. We zijn trots op waar we vandaan komen, maar nog trotser op waar we naartoe gaan. Sinds de oprichting is Hamer uitgegroeid tot een grote technische organisatie met meer dan 500 werknemers en die teller loopt nog steeds hard op. Hamer is een totaalaanbieder in de utiliteit, industrie, automotive, brandstofvoorziening en de chemische en voedingsindustrie.

We vertellen u hieronder graag meer over de hoogtepunten en sommige van onze out-of-the-box oplossingen.

(klik op de afbeelding om de gehele tijdlijn te bekijken)