fbpx

Wij zoeken jonge HBO’ers met passie voor techniek die klaar zijn voor het echte werk!

Ben jij net afgestudeerd met een basis in de techniek en op zoek naar een vliegende start op de arbeidsmarkt? Dan zoeken we jou! Voor onze vestigingen in zowel Nederland als België zoeken we voor diverse expertises technisch geschoolde medewerkers.

Bij Hamer werken zo’n 420 gemotiveerde collega’s. We hebben een breed dienstenpakket van maar liefst 17 expertises en werken met de nieuwste technieken aan complexe installaties. We zijn altijd op zoek naar de beste oplossing, geven niet snel op en zijn daarbij soms best een tikkeltje tegendraads.

Bij ons werken mensen met zeer uiteenlopende kwaliteiten. De een is receptionist, de andere servicemedewerker, weer een ander monteur of programmeur en zo kunnen we wel even doorgaan. Ondanks al die verschillende beroepen is er wel een rode draad in het karakter van een Hamer medewerker te ontdekken. Wij zijn altijd in beweging en hebben passie voor techniek. We groeien, breiden onze activiteiten uit en pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Je krijgt bij ons veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Zowel vakinhoudelijk als qua persoonlijkheid. Het feit dat we als bedrijf constant in beweging zijn, schept ook veel kansen voor jou!

Een feestje, daar houden we bij Hamer ook wel van (in tijden van corona is dat helaas niet altijd mogelijk). Of het nu een nieuwjaar knalfuif, een receptie voor jubilarissen een zomer BBQ of een fietstocht is. We gaan er altijd vol in en maken er graag een happing van die je niet snel vergeet. Hamer medewerkers noemen de feestjes niet voor niets een belangrijke positieve arbeidsvoorwaarden.

Koffie?

Lijkt het je tof om ons team te komen versterken? We zijn altijd opzoek naar technische uitblinkers! We maken dan ook graag tijd voor een kennismaking.