fbpx

Werkplaatsinrichting bij Autobedrijf Johan Meure

In opdracht van Rijsbergen Automotive Purmerend heeft Hamer in de werkplaats van Autobedrijf Johan Meure te Purmerend strak installatiewerk geleverd.

In de werkplaats heeft Hamer onder andere de completeĀ olieopslag- en olieafgifte-installatie, de persluchtinstallatieĀ en de uitlaatgasafzuiging geleverd en geĆÆnstalleerd. Met dezeĀ mooie klus zijn we in totaal drie weken bezig geweest.

Werkplaatsinrichting

Hamer biedt een compleet dienstenpakket op het gebied van werkplaatsinrichting. Binnen dit specialisme kunnen wij u voorzien van verschillende diensten. Zo kunnen we een adviserende rol innemen bij de realisatie van de inrichting voor elk type werkplaats.

Naast een adviserende rol, kunnen we ook de rol van uitvoerder op ons nemen. Hamer heeft al vele kleine en grote projecten turnkey opgeleverd waarbij het complete ontwerp en montage van de werkplaats door ons is gerealiseerd.

Wilt u meer informatie over dit project? Of bent u benieuwd wat Hamer Werkplaatsinrichting voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Gert Oskam.