fbpx

Vlotte renovatie Shell Station Reede in Amerongen

In het voorjaar heeft Hamer Shell Station Reede in Amerongen gerenoveerd. Zowel de tanks, het leidingwerk en de shop zijn volledig gemoderniseerd.

Vernieuwing van de tankinstallatie
In overleg met de eigenaar is besloten om de oude tanks te vervangen voor nieuwe tanks, het leidingwerk te vervangen voor Smartflex leidingwerk en de nieuwe tanks te voorzien van een tankniveau meetsysteem.

Renovatie van de tankshop
Omdat vanwege het vernieuwen van de tankinstallatie Shell Station Reede gesloten moest worden, heeft de eigenaar besloten meteen de tankshop inwendig te renoveren en te moderniseren.

Naast een compleet nieuwe shopinrichting waarbij balie, stellingen en sigarettenmeubel vernieuwd zijn, hebben we ook een koffiecorner ingericht. Tevens hebben we de airco installatie vernieuwd, een nieuwe vloer en een nieuw plafond geplaatst en een nieuwe elektrische installatie aangelegd.  Tevens hebben we het complete schilderwerk verzorgd.

Korte verbouwtijd
Elke dag dat een tankstation dicht is kost geld en als een station te lang dicht is, raken klanten gewend aan tanken bij een andere locatie. Daarom was het belangrijk de hele renovatie in korte tijd uit te voeren. 23 april 2019 begon de renovatie en 9 mei was het station zo ver klaar dat klanten weer volop konden tanken en de shop konden bezoeken.

Shell Amerongen kan weer minstens 20 jaar vooruit met zijn nieuwe tankinstallatie en gemoderniseerde shop.

Jorden Bouwman
Commercieel Medewerker Hamer Noord
Richard Kruse
Commercieel medewerker Hamer Apeldoorn
Gert Remeysen
Manager Belux Hamer België
Meindert Jansen
Operationeel Directeur