fbpx

Verslag Week van de Techniek/open dag Hamer

Bekijk hier het filmpje van deze leuke dag!

Op Zaterdag 30 maart was het zover …… Hamer opende samen met Hollander Techniek, Hetraco, Mulder Systems, BouwMensen, Onderhoud NL en Ten Have Metaalwerken haar deuren voor basisschoolleerlingen van groep 7. De kinderen werden vaak vergezeld door opa’s en oma’s en ouders maar ook menig broertje of zusje kwam mee.

Vol enthousiasme stonden de eerste kinderen al om 10.00 uur voor de deur. Van het voetbalveld gelijk door om alle bedrijven langs te gaan om het bekende gereedschapskoffertje te vullen en natuurlijk een goede indruk te krijgen van de diverse bedrijven.

Bij binnenkomst werd iedereen welkom geheten door Suzanne en Chantal. Ze legden uit dat er een route was uitgezet zodat je een indruk kreeg van het bedrijf. Wanneer je bij Hamer door het leslokaal liep kwam je als eerst Amar tegen, hij liet op twee beeldschermen zien wat een CAD-tekenaar maakt en vertelde wat hij precies doet. Via het magazijn, de wasstraat, afdeling Hydrauliek en natuurlijk de 4×4 Rally Team terreinwagen gaat het naar de FOJA Plaza.

Op FOJA Plaza was er nog van alles te doen en konden de ouders een kopje koffie krijgen en de kids een slush puppy.