fbpx

VEILIG GRAVEN ZONDER KANS OP SCHADE

Contact opnemen

Kabels en leidingen vrijzuigen

Bij het vrijmaken van kabels en/of leidingen in de bodem valt veel tijdwinst te behalen door de grond of het zand weg te zuigen in plaats van te graven. Onze zandzuiger kan kabels en leidingen vrijzuigen zonder dat er een graafmachine aan te pas komt!!

Snel en zonder schade

Onze bodem ligt steeds voller met buizen en kabels. Water, elektra, glasvezel, riolering … om er een paar te noemen. Helaas komt het voor dat kabels en buizen worden beschadigd als er met machines wordt gegraven.

In veel gevallen is het veiliger en efficiënter om de grond niet weg te graven maar weg te zuigen. Dat is veiliger en sneller.

Onze zandzuiger wordt ingezet in stedelijke gebieden maar ook bij bedrijven en fabrieken waar het productieproces niet stil mag komen te liggen.

Voordelen van de Hamer zandzuiger

  • Geen schade aan kabels en/of leidingen
  • Schone werkplek
  • Met minder mensen sneller werken
  • Continuïteit in uw bedrijfsvoering
  • Minder overlast voor omgeving
  • Ergonomisch (rugsparend) werken

Turn key dienstverlening

Met onze grondzuiger zuigen wij kabels en leidingen vrij maar kunnen wij ook sleuven zuigen voor het leggen van buizen en/of kabels. Desgewenst breken wij het straatwerk uit, maken de sleuven ook weer dicht en verzorgen we het straatwerk.

Wij kunnen u de werkzaamheden volledig uit handen nemen. Wij leveren ook monteurs,  grondwerkers, kranen met machinist en haspelwagens. Tevens kunnen we afzettingen en omleidingen voor u verzorgen.