fbpx

Vacature uitgelicht: Projectleider werktuigbouwkunde

werktuigbouwkunde bij Hamer

Vestiging: Apeldoorn | Afdeling: Installatietechniek

De afdeling Installatietechniek kan alle technische installaties, die nodig zijn in een gebouw of voor een proces, realiseren. Denk hierbij aan elektra, klimaatbeheersing en alles op het gebied van werktuigbouw. Hierbij houden zij niet alleen rekening met de functionaliteit van de installaties, maar ook met het energieverbruik, de milieueisen, onderhoudskosten en de te verkrijgen subsidies.

Functie omschrijving
Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en planning van diverse projecten, ondersteuning van de verkoop en calculatie, financiële bewaking en het opnemen van meer-, en minderwerk. Je dient een succesvol resultaat te halen binnen een bepaalde periode. Je stuurt aan, coördineert en controleert de werkzaamheden van de monteurs op de werkvloer. Waar nodig los je de problemen op, je draagt zorg voor een goede prijs/kwaliteit verhouding en zorgt voor een tevreden klant. Je weet collega’s te motiveren, te enthousiasmeren, houdt toolboxmeetingen en werkplekinspecties.

Functie-eisen
Je bent in het bezit van een technische HBO opleiding, richting werktuigbouw, VCA VOL, rijbewijs B. Leiding geven is voor jouw vanzelfsprekend, je bent commercieel, neemt initiatief, handelt kostenbewust, bent oplossings-, en resultaat gericht. Je hebt aantoonbare werkervaring in het vakgebied. Tevens ben je een plezierige collega, die afspraken na komt, de juiste houding heeft, flexibel is en zijn verantwoordelijkheden neemt.

Wij bieden
Een boeiende en uitdagende functie binnen ons professionele en dynamische familiebedrijf. We hebben een informele werksfeer en korte communicatielijnen. We bieden een prima arbeidsvoorwaardenpakket met daarin veel extra voordelen voor onze medewerkers.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sandra Reumer, afdeling Werving & Selectie. Wil je solliciteren stuur dan je sollicitatie naar vacature@hamer.net of Hamer B.V., Postbus 525, 7300 AM  APELDOORN.