fbpx

Techneuten-dag voor technische talenten

Op zaterdag 2 juni organiseert Hamer een techneuten-dag. Deze dag staat in het teken van het vinden van een passende job bij ons bedrijf. Ben je bijvoorbeeld net klaar met je studie of wil je van baan veranderen? We hebben ruim 40 openstaande vacatures. We zijn een totaalaanbieder in techniek en op deze manier kan je een kijkje in onze keuken komen nemen om een job te vinden die bij je past.

Tijdens de techneuten-dag zijn diverse delen van ons bedrijf open zodat je achter de schermen kunt kijken bij de vele uiteenlopende expertises. Verder laten we zien hoe de techniek achter een tankstation in elkaar zit en er is ook een tankspel waarmee jij je tankskills kunt testen. Maar het wordt bij uitstek een dag om op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan over het vinden van een passende job. Je bent welkom tussen 9.00 uur en 13.00 uur; iedereen is welkom op deze dag.

40 vacatures

Er staan 40 uiteenlopende vacatures open. Van (hulp) monteur brandstoftechniek – werktuigbouw – ACV – HVAC – installatietechniek tot CAD-tekenaar en van lasser tot projectleider. Het is handig om alvast je cv mee te nemen als je interesse hebt om bij ons te komen werken.

Vakkundig

Wij hebben als credo: alles in eigen beheer. Daardoor zijn wij in relatief korte tijd uitgegroeid tot een technische dienstverlener met een breed pakket diensten. Opdrachtgevers worden van A tot Z ontzorgd. Denk hierbij aan brandstofoplossingen, noodaggregaten en brandblusinstallaties voor datacenters,
tot en met het installeren van elektrische installaties en klimaatbeheersingssystemen.

Ben jij erbij?

Bekijk onze vacatures hier.