fbpx

Succesvolle eerste banenmarkt van 2023

Banenmarkt 2023

Twee tot drie keer per jaar organiseert Hamer, samen met zustermaatschappij Jans Uitzendbureau, een banenmarkt voor iedereen met interesse in techniek die op zoek is naar een nieuwe baan. Afgelopen zaterdag was het weer zover, de eerste banenmarkt van 2023. Van 09.00 tot 13.00 uur ontvingen we ruim 20 geĆÆnteresseerde bezoekers. Tijdens de banenmarkt kunnen de geĆÆnteresseerden direct kennismaken met ons bedrijf, hun toekomstige werkplek bekijken en natuurlijk onze koffie proeven.

Ook is het tijdens de banenmarkt mogelijk om te praten over de ontwikkelingsmogelijkheden binnen Hamer. We bieden o.a. interne opleidingen en trainingen aan zodat onze medewerkers altijd over de nieuwste vaardigheden beschikken. Ook hebben we een eigen praktijkcoƶrdinator. Zij is de schakel tussen de scholen en onze stagiaires. Met coaching, begeleiding, bijles en/of training ondersteunen we onze stagiaires en medewerkers bij hun studie en loopbaan zodat ze een vliegende start maken in de techniek en hun kennis up-to-date houden!

Hoeveel nieuwe medewerkers de banenmarkt exact zal opleveren is nog onbekend maar de eerste vervolggesprekken en meeloopdagen worden deze week ingepland. We zijn erg blij met de opkomst en getoonde interesse.

Heb je onverhoopt onze banenmark gemist maar ben je wel op zoek naar een nieuwe baan? We hebben nog vacatures voor Projectleider Elektrotechniek, Engineer/Calculator HVAC, Engineer/Calculator Elektrotechniek, Elektromonteurs, en CAD-tekenaars. Daarnaast hebben we ook voor andere disciplines nog openstaande vacatures. Klik hier om al onze vacatures te bekijken.

Je kan natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar vacature@hamer.net of telefonisch contact opnemen met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00.