fbpx

Succesvolle Banenmarkt zaterdag 5 september 2020

Overzicht foto Banenmarkt 5 september

Afgelopen zaterdag vond er weer een Hamer Banenmarkt plaats. Met 61 geïnteresseerden kunnen we terugkijken op een geslaagde dag! Om iedereen een goed beeld te geven van Hamer vonden er naast de kennismakingsgesprekken ook rondleidingen over het Hamer terrein plaats.

Doordat geïnteresseerden zich vooraf hadden aangemeld voor verschillende tijdsvakken, werd het nooit te druk en konden we ons goed aan de corona-maatregelen houden. Een andere prettige bijkomstigheid van de kleine groepen was dat we voor iedereen goed de tijd konden nemen.

Hoeveel nieuwe collega’s deze banenmarkt zal opleveren moet de komende weken blijken. De vervolggesprekken met geïnteresseerden worden deze week ingepland. Wij zijn erg blij met de opkomst en getoonde interesse!

Waarom een banenmarkt?

Technische bedrijven staan te springen om nieuwe medewerkers. Er is veel werk in onze branche en omdat Hamer 17 expertises heeft kunnen wij op verschillende vlakken technische mensen goed gebruiken. Om onze openstaande vacatures op te vullen, organiseren wij regelmatig een banenmarkt. Heb je de banenmarkt gemist of kon je onverhoopt niet komen? Neem gerust een kijkje bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

IMG_9631
IMG_9611
IMG_9603