fbpx

Succesvolle banenmarkt 28 augustus 2021!

Twee keer per jaar organiseert Hamer in samenwerking met Jans Uitzendbureau een banenmarkt. Door corona konden ze helaas niet allemaal doorgaan maar afgelopen zaterdag was het weer zover! Met ruim 40 geïnteresseerden kijken we terug op een zeer geslaagde dag!

Doordat we werkten met een aanmeldformulier met verschillende tijdsblokken, was het goed overzichtelijk, er stond altijd iemand klaar om de geïnteresseerde welkom te heten. Naast een speeddate (een snelle kennismaking), was er ook ruim tijd voor rondleidingen over het Hamer terrein.

Hoeveel nieuwe medewerkers deze banenmarkt zal opleveren is nog onbekend. De vervolggesprekken met geïnteresseerden worden deze week ingepland. Wij zijn erg blij met de opkomst en getoonde interesse!

Waarom een banenmarkt?

Technische bedrijven staan te springen om nieuwe medewerkers. Er is veel werk in onze branche en omdat Hamer 17 expertises heeft, kunnen wij op verschillende vlakken technische mensen goed gebruiken. Om onze openstaande vacatures op te vullen, organiseren wij twee keer per jaar een banenmarkt.

Heb je onverhoopt onze banenmarkt gemist maar ben wel op zoek naar een nieuwe baan? Op onze website kan je al onze vacatures vinden. Je kan natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar vacature@hamer.net of neem telefonisch contact op met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00.