fbpx

Start verbouwing pand Hamer België

De verbouwing van ons nieuwe pand in België is begonnen! Het achterste deel van het pand is inmiddels gesloopt. Op deze plek komt een nieuwe WTB-hal met rolbrug. De showroom vooraan wordt aan de binnenkant volledig gestript en ook het glas wordt verwijderd. In de bestaande staalstructuur worden de nieuwe kantoren gerealiseerd.

De WTB-hal krijgt een afmeting van 30 x 18 meter met een eigen toegangsdeur en rolbrug. Het middenstuk is 20 x 16 meter met een verdiept gedeelte en zal functioneren als magazijn en opslag. De kantoren worden 22 x 18 meter, verdeeld over 2 verdiepingen.

Op de benedenverdieping komen de kantoren voor de administratie, service en projecten. Natuurlijk krijgt Hamer België ook een eigen Plaza en ook de werkruimten voor de elektronica en informatica komen op de benedenverdieping. Op de bovenverdieping komt de kantine, vergaderruimtes en kantoren voor de salesafdeling en directie.

Buiten zijn er ruime parkeerplaatsen voor de aanhangers, bedrijfswagens en rolcontainers.

De bouw start begin januari. We hopen dat onze Belgische collega’s rond de bouwvak hun intrek kunnen nemen in hun prachtige nieuwe pand.