fbpx

Primeurs op de Transport Compleet beurs o.a. de nieuwste HEC pomp

Primeurs op de transport compleet

Hamer en Stokvis Equipment presenteren zich wederom samen op de Transport Compleet beurs in Hardenberg als werkplaatstotaalinrichters. Er staan niet alleen mooie producten op de stand maar er zijn ook een aantal leuke primeurs te zien.

Voor het eerst wordt de nieuwe compacte brandstofinstallatie, HEC pomp, gepresenteerd. Deze pomp is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Petrotec en Hectronic. Uniek aan dit nieuwe product is dat het niet alleen geschikt is als thuistankinstallatie (home base) maar dat deze pomp ook geschikt is verkoopdoeleinden. Deze compacte oplossing is ook gecertificeerd voor verkoop doeleinden en is daarnaast prijstechnisch erg interessant. Vraag naar de beursaanbieding!

Verder is er een nieuwe basic AdBlue trolley ontwikkeld, geschikt voor 200 liter vaten. Deze worden voor een zeer scherpe beursprijs aangeboden. Als derde noviteit wordt een modulair haspelkabinet gepresenteerd met LED-verlichting. Nu staat er mooi uitgelicht op dit product ‘Hamer’ maar uiteraard kan dit vervangen worden door uw eigen logo of reclame, een chic detail dat mooi overkomt in uw werkplaats. Dit kabinet biedt ruimte aan meerdere soorten haspels. De uitvoering die op de beurs te zien is, heeft vier haspels voor olie, water, perslucht en elektra maar dit is uiteraard naar eigen wens in te vullen.Dit praktische designkabinet is een aanwinst in elke werkplaats. Daarnaast showt Hamer diverse mogelijkheden op het gebied van vloeistofpompen voor oliën en vetten en zijn er mobiele units voor olie en de Base-line uitvoering centrale smering. De Base-line is de ultieme  multifunctionele doorsmeerunit voor vetemmers van welke maatschappij ook, hij past altijd!

Stokvis Equipment heeft twee primeurs op deze beurs. Ten eerste de nieuwe ‘ebright’ bediening voor mobiele hefkolommen van Stertil-Koni: met een 7” touchscreen en de nieuwste software zijn deze mobiele hefkolommen klaar voor een interactieve toekomst. Ten tweede is op beeld te zien, de compleet nieuwe Stertil-Koni Diamondlift: een revolutionair stempelhefsysteem voor zware voertuigen met een hefvermogen van maar liefst 15.000 kg per cilinder. Verder wordt er op de stand speciale aandacht besteed aan het Truck Diagnosesysteem van Delphi. Er is er een specialist aanwezig voor een demonstratie en eventuele vragen over diagnose worden beantwoord. Tot slot zijn er scherpe beursaanbiedingen voor kriks en assteunen.Namens het gehele Hamer en Stokvis team zien we je graag op standnummer 126.

Transport Compleet beurs 17,18,19 maart in Hardenberg