fbpx

Positiviteit overheerst

Haspeltechniek heeft wederom deelgenomen aan de Technishow welke gehouden is van 11 t/m 14 maart. Deze beurs met circa 40.000 bezoekers is voor Haspeltechniek altijd één van de grotere beurzen en we zijn blij met de grote belangstelling van bedrijven uit de industriële hoek. De beurs is voor Haspeltechniek een mooi platform om de compleetheid van Haspeltechniek aan te geven en de nieuwe producten en noviteiten te tonen.

Dealermeeting

Donderdagavond werd er een dealerbijeenkomst georganiseerd en er was veel belangstelling van onze huidige dealers en wederverkopers. De avond, onder begeleiding van live muziek, een hapje en een drankje en natuurlijk het hele verkoopteam van Hamer en enkele collega’s bleek een juiste keuze. Er is in een ontspannen sfeer gesproken over de markt, de producten, de kansen die er zijn en natuurlijk over de samenwerking en prestatie van Hamer/Haspeltechniek.

In het algemeen merken we dat er weer een positievere stemming ontstaat. De ondernemers en bedrijven denken weer voorzichtig aan investeringen en uitbreiding. Wij mogen terugkijken op een geslaagde beurs en zullen de komende weken druk zijn met de opvolging en verwerking van de aanvragen.