fbpx

Oudgediendendag 2016

Elk jaar wordt het gepensioneerde personeel van Hamer getrakteerd op een uitje, dat mevr. Jans Sr. steeds trouw organiseert. Afgelopen vrijdag ging de reis naar Enkhuizen voor een bezoek aan het Zuiderzeemuseum. De bus bracht het gezelschap richting de kade, waar de reis per boot werd vervolgd naar het museum.

De lunch werd geserveerd in een oude stoomlocomotief, die van Medemblik naar Hoorn reed. Dat de treinen in die tijd niet zo comfortabel waren als dat ze tegenwoordig zijn, was te merken aan de koffie die over de randen van de kopjes klotste. In Hoorn aangekomen, stond het terras al klaar. De dag werd afgesloten met een gezamenlijk diner De Cantharel in Apeldoorn.

De mens centraal
Bij Hamer staat de mens centraal. Dit komt voort uit onze familiecultuur. Omdat de organisatie niet zonder mensen kan bestaan, willen we graag wat terug doen. De oudgedienden willen we met dit jaarlijkse uitje bedanken voor hun jarenlange inzet voor Hamer. Ook krijgen oudgedienden elk jaar nog een kerstpakket. We dragen niet alleen onze huidige werknemers, maar ook zeker, of misschien wel juist onze oudgedienden een warm hart toe.