fbpx

Oud-stagiaires en -leerlingen terug bij Hamer

Op woensdag 17 juli vond de allereerste BBQ/reünie voor oud-stagiaires en -leerlingen plaats. Alle stagiaires en leerlingen die de afgelopen 10 jaar hun stage volbrachten, waren uitgenodigd. Ondanks de vakantieperiode was de opkomst goed te noemen met ruim 30 stagiaires/leerlingen en introducés. De grootste groep had stage gelopen bij de afdeling Inkoop en Logistiek. Willem Vlieger (Hoofd Inkoop en Logistiek) verzorgde vol trots een rondleiding door het magazijn, maar ook de vernieuwde kantoren werden vol interesse bezocht.

Geslaagde avond

De barbecue bleek bij uitstek een mooi moment om bij te praten. Goed om te horen hoe het de oud-stagiaires en leerlingen tot nu toe vergaan is, waar ze nu werken en hoe ze terugkijken op hun tijd bij Hamer.

De sfeer zat er meteen in, mede dankzij de uitstekende catering, door ons interne bedrijfsrestaurant, en het heerlijke weer. De genodigden (en hun introducés) waren unaniem in hun mening: een geweldig leuk initiatief dat voor herhaling vatbaar is. Kortom: een super geslaagde avond!