fbpx

Storingscoƶrdinator

Vacature Storingscoƶrdinator

Het mooie aan Hamer is dat wij een breed dienstenpakket hebben waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen. Dat wordt gewaardeerd en we groeien hard. Dat schept ook mooie kansen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Ter uitbreiding van de afdeling Service & Onderhoud zijn wij op zoek naar een Storingscoƶrdinator.

Wat ga je doen in deze functie?

Als storingscoƶrdinator zorg je voor een correcte afhandeling van de toegekende opdrachten door het communicatiecentrum. Deze verwerk je volgens de gemaakte procedures en specifieke klantenafspraken. Analyseren, bepalen van de te nemen actie, inplannen van de werkzaamheden, telefonisch afhandelen van de storingen zijn dagelijkse acties die je uitvoert. Verder zorg je voor de verwerking en het archiveren van de opdrachten en bewaak je de totaalplanning van de productgroep. Dagelijks heb je contact over de lopende zaken met de werkvoorbereider en de projectleider. Een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is.

Wat verwachten van jou?

  • Je kunt de klantenwens goed en juist vertalen in oplossingen
  • Je bent niet bang om in het Duits te communiceren en bent communicatief sterk
  • Je bent goed in kostenbewust handelen, plannen, organiseren en kan goed tegen werkdruk
  • Je bent een plezierige collega, komt afspraken na en je bent fulltime beschikbaar
  • Je woont in Apeldoorn of omgeving

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie in een leuk en gedreven team
  • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling en deelname aan ons eigen FOJA Fit & Vitaal programma
  • 38 vakantiedagen (25 snipperdagen, 13 adv-dagen)
  • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van deĀ FOJA GroepĀ en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ruim 500 mensen op 3 locaties in Nederland en 1 in BelgiĆ«. WeĀ  bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet van 17 expertises waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Als grote technische dienstverlener zijn we volop bezig met duurzaamheid. Zowel qua producten die we onze klanten leveren als onze eigen footprint.

Hamer combineert de voordelen van een groot bedrijf met die van kleine overzichtelijke, specialistische teams. We kunnen dat omdat we een breed activiteitenpakket hebben en dus veel specialistische afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Veel medewerkers vinden betrokkenheid en persoonlijke sfeer van kleine specialistische teams een groot voordeel van werken bij Hamer.

Hamer biedt je volop mogelijkheden om te groeien

Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt.

Interne doorstroommogelijkheden
Het feit dat we als bedrijf in volop beweging zijn, schept kansen voor mensen die carriĆØre willen maken of gewoon zo nu en dan ander werk willen doen. Bij Hamer kan het allemaal en we denken graag met je mee.

Interne opleidingen en trainingen
Groeien doe je ook door te leren. Bij Hamer kun je vrijwel elke opleiding volgen die je wilt als het maar met je werk of je gewenste werk te maken heeft. Ook organiseren we veel vakgerelateerde trainingen. Daarvoor hebben we ons eigen opleidings- en trainingsbureau. Onze gekwalificeerde coaches begeleiden je opleiding/training zodat je snel resultaat boekt.

Eigen vitaliteitsprogramma
Hamer vindt het lichamelijk en geestelijk welzijn van haar medewerkers belangrijk. Daarom hebben we een eigen vitaliteitsprogramma dat een breed scala aan activiteiten biedt die inspireren en motiveren om in beweging te komen en te werken aan je persoonlijke leefstijl. Ook betaalt Hamer een deel van je fitness abonnement.

Interesse in deze vacature?

Wil je meer weten over deze functie of in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken? Bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink opĀ 055 577 72 00Ā of stuur een e-mail naarĀ vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via deĀ ā€˜solliciteer direct buttonā€™Ā boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over deze vacature?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie
Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie