fbpx

Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV’er)

Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV'er)

De functie van Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV’er) is een belangrijke functie binnen onze expertise Asbest. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en werkt samen met enthousiaste collega’s in een boeiende omgeving, zowel in de asbestwerkzaamheden maar ook voorkomende technische werkzaamheden.

Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV’er)

Als asbestsaneerder ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rondom het deskundig en veilig verwijderen van asbesthoudende toepassingen conform wet- en regelgeving. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het afzetten van het te saneren gebied, het opzetten van een containment, het uitvoeren van sloopwerkzaamheden, het op veilige wijze verpakken en afvoeren van de asbesthoudende toepassingen en het schoonmaken van het werkgebied en de gebruikte materialen. Daarnaast zal je ook technische werkzaamheden verrichten voor de projecten die vanuit Assen worden gerealiseerd.

Ook is het jouw taak om probleemsituaties of onveilige situaties en afwijkingen te signaleren en daar melding van te maken. Uiteraard voer je als DAV’er al deze werkzaamheden uit op basis van de daarvoor geldende wet- en regelgeving en dit onder toezicht van de Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA’er).

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een geldig certificaat DAV-2 en/of DAV-1 (of bent bereid deze te behalen)
 • Geldige Face Fittest, een vezelveiligheidscertificaat en een medische keuring (of bent bereid deze te behalen)
 • VCA Basis (of bent bereid deze te behalen) en rijbewijs B
 • In het bezit (of bereid om te behalen) van certificaten als veilig werken met de heftruck, hoogwerker, minikraan, verreiker etc.
 • Je hebt een klantgerichte uitstraling en goede communicatieve eigenschappen
 • Bij voorkeur woonachtig in omgeving Assen – Meppel – Hoogeveen

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie
 • Mooie afwisselende projecten
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Een uitstekend veiligheidsbeleid met goed gereedschap, kleding en beschermingsmiddelen
 • Reisuren naar projecten worden vergoed
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling en deelname aan ons eigen FOJA Fit & Vitaal programma
 • 38 vakantiedagen (25 snipperdagen, 13 adv-dagen)
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ruim 500 mensen op 3 locaties in Nederland en 1 in België. We  bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet van 17 expertises waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Als grote technische dienstverlener zijn we volop bezig met duurzaamheid. Zowel qua producten die we onze klanten leveren als onze eigen footprint.

Hamer combineert de voordelen van een groot bedrijf met die van kleine overzichtelijke, specialistische teams. We kunnen dat omdat we een breed activiteitenpakket hebben en dus veel specialistische afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Veel medewerkers vinden betrokkenheid en persoonlijke sfeer van kleine specialistische teams een groot voordeel van werken bij Hamer.

Hamer biedt je volop mogelijkheden om te groeien

Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt.

Interne doorstroommogelijkheden
Het feit dat we als bedrijf in volop beweging zijn, schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan ander werk willen doen. Bij Hamer kan het allemaal en we denken graag met je mee.

Interne opleidingen en trainingen
Groeien doe je ook door te leren. Bij Hamer kun je vrijwel elke opleiding volgen die je wilt als het maar met je werk of je gewenste werk te maken heeft. Ook organiseren we veel vakgerelateerde trainingen. Daarvoor hebben we ons eigen opleidings- en trainingsbureau. Onze gekwalificeerde coaches begeleiden je opleiding/training zodat je snel resultaat boekt.

Eigen vitaliteitsprogramma
Hamer vindt het lichamelijk en geestelijk welzijn van haar medewerkers belangrijk. Daarom hebben we een eigen vitaliteitsprogramma dat een breed scala aan activiteiten biedt die inspireren en motiveren om in beweging te komen en te werken aan je persoonlijke leefstijl. Ook betaalt Hamer mee aan je fitness abonnement.

Interesse in deze vacature?

Wil je meer weten over deze functie of in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken? Bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over deze vacature?

Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie
Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie