fbpx

IJk Monteur

Ben je in het bezit van een groot rijbewijs en vind je het leuk om veel met de vrachtwagen op pad te zijn, maar heb je geen behoefte om continu achter het stuur te zitten? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken een IJk Monteur voor onze serviceafdeling.

Wat ga je doen als IJk Monteur?

Alle brandstofpompen moeten aan de wettelijke eisen voldoen, zodat deze de juiste hoeveelheid brandstof afleveren.  Je gaat als IJk Monteur dagelijks met je speciale ijkvrachtwagen langs verschillende tankstations om daar de pompen te controleren en te ijken. Je wordt bij ons intern opgeleid en getraind en daarna ga je zelfstandig op pad. Je werkt vanaf een goed uitgeruste vrachtwagen die is uitgerust als mobiele werkplaats. Met precisieapparatuur voer je controles uit op de pompen en verzorg je de documentatie en verslaglegging voor elke pomp. Daarnaast voer je maatcontroles uit op alle slangen van de pompen en voer je aanvullend onderhoudswerk uit. Geen enkele locatie is hetzelfde, en deze zijn door de hele Benelux verspreid.

Vereiste ervaring en mentaliteit

 • Minimaal in het bezit van een vmbo-diploma
 • Rijbewijs C met code 95
 • Goede communicatieve vaardigheden, je bent het visitekaartje van het bedrijf op de momenten dat jij de tankstations bezoekt
 • In het bezit van een VCA-certificaat of bereidheid om deze te behalen
 • Flexibel qua werktijden en taken
 • Bereidheid tot verblijf op locatie, waarbij je in je eigen vrachtwagen overnacht. Het voordeel hiervan is dat je fulltime werkt over vier werkdagen.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige en uitdagende functie door heel Nederland en Benelux
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling en deelname aan ons eigen FOJA Fit & Vitaal programma
 • Een uitstekend veiligheidsbeleid met goed gereedschap, kleding en beschermingsmiddelen
 • Reisuren naar projecten worden vergoed
 • 38 vakantiedagen (25 snipperdagen, 13 adv-dagen)
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ruim 500 mensen op 3 locaties in Nederland en 1 in België. We  bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet van 17 expertises waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Als grote technische dienstverlener zijn we volop bezig met duurzaamheid. Zowel qua producten die we onze klanten leveren als onze eigen footprint.

Hamer combineert de voordelen van een groot bedrijf met die van kleine overzichtelijke, specialistische teams. We kunnen dat omdat we een breed activiteitenpakket hebben en dus veel specialistische afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Veel medewerkers vinden betrokkenheid en persoonlijke sfeer van kleine specialistische teams een groot voordeel van werken bij Hamer.

Hamer biedt je volop mogelijkheden om te groeien

Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt.

Interne doorstroommogelijkheden
Het feit dat we als bedrijf in volop beweging zijn, schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan ander werk willen doen. Bij Hamer kan het allemaal en we denken graag met je mee.

Interne opleidingen en trainingen
Groeien doe je ook door te leren. Bij Hamer kun je vrijwel elke opleiding volgen die je wilt als het maar met je werk of je gewenste werk te maken heeft. Ook organiseren we veel vakgerelateerde trainingen. Daarvoor hebben we ons eigen opleidings- en trainingsbureau. Onze gekwalificeerde coaches begeleiden je opleiding/training zodat je snel resultaat boekt.

Eigen vitaliteitsprogramma
Hamer vindt het lichamelijk en geestelijk welzijn van haar medewerkers belangrijk. Daarom hebben we een eigen vitaliteitsprogramma dat een breed scala aan activiteiten biedt die inspireren en motiveren om in beweging te komen en te werken aan je persoonlijke leefstijl. Ook betaalt Hamer mee aan je fitness abonnement.

Interesse in deze vacature?

Wil je meer weten over deze functie of in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken? Bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over deze vacature?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie
Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie