fbpx

Junior Werkvoorbereider Duurzame Brandstoffen

Werkvoorbereider Duurzame Brandstoffen

Hamer is marktleider in Nederland op het gebied van aanleg en onderhoud van brandstofinstallaties. Onze discipline Duurzame Brandstoffen houdt zich vooral bezig met ontwerp, aanleg en service van LNG en waterstof installaties. Voor de afdeling Service en Onderhoud zijn wij op zoek naar een Junior Werkvoorbereider Duurzame Brandstoffen.

Wat ga je doen in deze functie?

Als Werkvoorbereider Duurzame Brandstoffen voor de afdeling Service en Onderhoud ben jij verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk voorbereiden van de service acties. Jij zorgt samen met de planning en projectleider dat de monteurs zonder zorgen en goed voorbereid op weg kunnen. Service en onderhoud zijn vaak relatief korte en snelle opdrachten wat er in de praktijk voor zorgt dat je snel moet schakelen om het optimale resultaat te behalen. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het bestellen van materialen, verzorgen van documentatie, calculeren en het mede plannen van werkzaamheden. Je hebt veel verantwoordelijkheid wat je veel vrijheid in de werkzaamheden biedt.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde technische mbo-opleiding (bijvoorbeeld werktuigbouw)
 • Je bent een enthousiast en positief ingesteld mens
 • Je bent stressbestendig en kunt goed prioriteiten stellen
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Het betreft een fulltime baan, je woont in Apeldoorn of omgeving

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie binnen de afdeling projecten
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling en deelname aan ons eigen FOJA Fit & Vitaal programma
 • 38 vakantiedagen (25 snipperdagen, 13 adv-dagen)
 • Betrokken collega’s, die je helpen wanneer je iets niet weet

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ruim 500 mensen op 3 locaties in Nederland en 1 in België. We  bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet van 17 expertises waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Als grote technische dienstverlener zijn we volop bezig met duurzaamheid. Zowel qua producten die we onze klanten leveren als onze eigen footprint.

Hamer combineert de voordelen van een groot bedrijf met die van kleine overzichtelijke, specialistische teams. We kunnen dat omdat we een breed activiteitenpakket hebben en dus veel specialistische afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Veel medewerkers vinden betrokkenheid en persoonlijke sfeer van kleine specialistische teams een groot voordeel van werken bij Hamer.

Hamer biedt je volop mogelijkheden om te groeien

Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt.

Interne doorstroommogelijkheden
Het feit dat we als bedrijf in volop beweging zijn, schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan ander werk willen doen. Bij Hamer kan het allemaal en we denken graag met je mee.

Interne opleidingen en trainingen
Groeien doe je ook door te leren. Bij Hamer kun je vrijwel elke opleiding volgen die je wilt als het maar met je werk of je gewenste werk te maken heeft. Ook organiseren we veel vakgerelateerde trainingen. Daarvoor hebben we ons eigen opleidings- en trainingsbureau. Onze gekwalificeerde coaches begeleiden je opleiding/training zodat je snel resultaat boekt.

Eigen vitaliteitsprogramma
Hamer vindt het lichamelijk en geestelijk welzijn van haar medewerkers belangrijk. Daarom hebben we een eigen vitaliteitsprogramma dat een breed scala aan activiteiten biedt die inspireren en motiveren om in beweging te komen en te werken aan je persoonlijke leefstijl. Ook betaalt Hamer mee aan je fitness abonnement.

Interesse in deze vacature?

Wil je meer weten over deze functie of in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken? Bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over deze vacature?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie