fbpx

Inkoper

Vacature Inkoper

Ben jij positief, energiek en hou jij van het zoeken naar de beste deals? Vind jij het leuk om te onderhandelen met leveranciers, je verder te verdiepen in het vak van Inkoper en je snel te ontwikkelen binnen ons technische familiebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen in deze functie?

Als Inkoper heb je dagelijks contact met onze leveranciers, dit doe je om steeds opzoek te gaan naar de beste deals. Je toont initiatief in het onderhandelingsproces en je bestelt verschillende producten volgens de overeengekomen afspraken. Je werkt nauw samen met de bedrijfs- en projectleiders en werkvoorbereiders in een gezellig en hecht team dat zich samen inzet om tot de beste leveranciers afspraken te komen. Als Inkoper is het ook je taak om alle leverancier afspraken bij te houden in ons nieuwe automatisering systeem. Dit systeem weet jij als Inkoper zo te gebruiken dat je altijd over de juiste (Inkoop) informatie beschikt. Je denkt actief mee en komt met verbetervoorstellen t.a.v. het inkoopproces en/of product- en prijsverbeteringen

Wie ben jij?

  • Een afgeronde commerciële mbo of hbo-opleiding en affiniteit met techniek
  • Of aantoonbare commerciële inkoopwerkervaring
  • Ervaring met ERP-systemen en Excel
  • Verder ben je initiatiefrijk, een goede organisator, commercieel en communicatief sterk, proces gericht
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal, bij voorkeur ook Duits

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie
  • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling en deelname aan ons eigen FOJA Fit & Vitaal programma
  • 38 vakantiedagen (25 snipperdagen, 13 adv-dagen)
  • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ruim 500 mensen op 3 locaties in Nederland en 1 in België. We bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet van 17 expertises waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen. Als grote technische dienstverlener zijn we volop bezig met duurzaamheid. Zowel qua producten die we onze klanten leveren als onze eigen footprint. Hamer combineert de voordelen van een groot bedrijf met die van kleine overzichtelijke, specialistische teams. We kunnen dat omdat we een breed activiteitenpakket hebben en dus veel specialistische afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Veel medewerkers vinden betrokkenheid en persoonlijke sfeer van kleine specialistische teams een groot voordeel van werken bij Hamer.

Hamer bied je volop mogelijkheden om te groeien
Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt.

Interne doorstroommogelijkheden
Het feit dat we als bedrijf in volop beweging zijn, schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan ander werk willen doen. Bij Hamer kan het allemaal en we denken graag met je mee.

Interne opleidingen en trainingen
Groeien doe je ook door te leren. Bij Hamer kun je vrijwel elke opleiding volgen die je wilt als het maar met je werk of je gewenste werk te maken heeft. Ook organiseren we veel vakgerelateerde trainingen. Daarvoor hebben we ons eigen opleidings- en trainingsbureau. Onze gekwalificeerde coaches begeleiden je opleiding/training zodat je snel resultaat boekt.

Eigen vitaliteitsprogramma
Hamer vindt het lichamelijk en geestelijk welzijn van haar medewerkers belangrijk. Daarom hebben we een eigen vitaliteitsprogramma dat een breed scala aan activiteiten biedt die inspireren en motiveren om in beweging te komen en te werken aan je persoonlijke leefstijl. Ook betaalt Hamer mee aan je fitness abonnement.

Interesse in deze vacature?

Wil je meer weten over deze functie of in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken? Bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over deze vacature?

Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie
Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie