fbpx

Werkvoorbereider Brandstoftechniek

Voor onze afdeling brandstoftechniek zijn we op zoek naar een gedreven Werkvoorbereider Brandstoftechniek; iemand die toe is aan een tweede stap in zijn of haar carrière en deze functie als een nieuwe uitdaging ziet.

Werkvoorbereider Brandstoftechniek?

Een echte spin in het web functie! Als Werkvoorbereider Brandstoftechniek ondersteun je de bedrijfsleider en de projectleider door het verrichten van alle voorbereidende en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de diverse technische projecten. Je bereidt projecten voor, je legt project- en montagemappen aan, je maakt VGWM-plannen. Verder maak je calculaties en planningen voor meer- en minder werk en je vraagt offertes aan bij onderaannemers. Je bestelt materialen ten behoeve van de projecten en zorgt voor de juiste en tijdige aflevering hiervan. Een leuke job met veel afwisseling.

Vereiste ervaring en mentaliteit

 • Mbo-diploma in de techniek, bij voorkeur Werktuigbouw;
 • Je hebt een klantgerichte uitstraling en een probleemoplossend vermogen;
 • Werkervaring in de techniek, bij voorkeur al enige jaren in een vergelijkbare functie;
 • Accuraat, besluitvaardig, goed prioriteiten stellen en communicatief sterk;
 • Werken met de moderne computerprogramma’s is geen enkel probleem;
 • Je bent flexibel.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige, uitdagende en erg afwisselende functie;
 • Afwisselende projecten bij verschillende diverse klanten;
 • Vrijheid in de uitoefening van de werkzaamheden;
 • Een goede begeleiding in een enthousiast en professioneel team;
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling en deelname aan ons eigen FOJA Fit & Vitaal programma;
 • 38 vakantiedagen (25 snipperdagen, 13 adv-dagen);
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden en dus de mogelijkheid om je eigen baan te verdienen.

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ongeveer 550 mensen op 3 locaties in Nederland en 1 in België. We  bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet van 17 expertises waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Als grote technische dienstverlener zijn we volop bezig met duurzaamheid. Zowel qua producten die we onze klanten leveren als onze eigen footprint.

Hamer combineert de voordelen van een groot bedrijf met die van kleine overzichtelijke, specialistische teams. We kunnen dat omdat we een breed activiteitenpakket hebben en dus veel specialistische afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Veel medewerkers vinden betrokkenheid en persoonlijke sfeer van kleine specialistische teams een groot voordeel van werken bij Hamer.

Hamer biedt je volop mogelijkheden om te groeien

Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt.

Interne doorstroommogelijkheden
Het feit dat we als bedrijf in volop beweging zijn, schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan ander werk willen doen. Bij Hamer kan het allemaal en we denken graag met je mee.

Interne opleidingen en trainingen
Groeien doe je ook door te leren. Bij Hamer kun je vrijwel elke opleiding volgen die je wilt als het maar met je werk of je gewenste werk te maken heeft. Ook organiseren we veel vakgerelateerde trainingen. Daarvoor hebben we ons eigen opleidings- en trainingsbureau. Onze gekwalificeerde coaches begeleiden je opleiding/training zodat je snel resultaat boekt.

Eigen vitaliteitsprogramma
Hamer vindt het lichamelijk en geestelijk welzijn van haar medewerkers belangrijk. Daarom hebben we een eigen vitaliteitsprogramma dat een breed scala aan activiteiten biedt die inspireren en motiveren om in beweging te komen en te werken aan je persoonlijke leefstijl. Ook betaalt Hamer een deel van je fitness abonnement.

Interesse in deze vacature?

Wil je meer weten over deze functie of in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken? Bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie
Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie

Interesse in Werkvoorbereider Brandstoftechniek?

Meer weten over Werkvoorbereider Brandstoftechniek of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?