fbpx

Assistent Projectleider

Ben jij bezig of net klaar met een technische HBO-opleiding of de opleiding (technische) bedrijfskunde? En wil jij met je kersverse kennis een bijdrage leveren aan het verder stroomlijnen van onze organisatie? Dan hebben wij de perfecte (bij)baan voor je mét volop doorgroeimogelijkheden!

Wij zijn opzoek naar mensen die houden van techniek en verstand hebben van bedrijfsprocessen. Met jouw pas opgedane kennis van de nieuwste technische ontwikkelingen en werkwijzen, help jij onze processen te verbeteren en bouw je mee aan de toekomst van onze organisatie.

Wat ga je doen als assistent projectleider?
Op de afdeling Projecten ondersteun je één van de bedrijfsleiders. Je assisteert de bedrijfsleider bij verschillende taken en neemt praktisch / uitvoerend werk uit handen. Tegelijkertijd kijk je kritisch mee naar de mogelijkheden om de werkprocessen anders in te richten, verder te automatiseren of te versnellen. Het ene moment ben je daarvoor samen met de werkvoorbereiders aan de slag en het volgende moment ben je bezig met bijvoorbeeld de administratieve afronding van projecten.

Wat je precies gaat doen? Dat gaan we samen met jou bepalen. We hebben bij verschillende afdelingen (civiel/brandstoftechniek, elektrotechniek/HVAC of chemie/installatietechniek) ruimte voor ondersteuning. We kijken graag samen met jou welke taken en vakgebieden het best bij jou passen.

En zoek je naast een baan ook nog een (afstudeer)opdracht voor je opleiding? Een combinatie is zeker mogelijk. We hebben zelf enkele interessante studieopdrachten voor je klaarliggen en staan ook open voor jouw eigen voorstel.

Wie ben jij als assistent projectleider?

  • Je studeert of bent net afgestudeerd aan een HBO, in één van de hierboven genoemde richtingen;
  • Je bent ambitieus, ondernemend en toekomstgericht;
  • Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

  • De mogelijkheid om bij ons af te studeren en/of hierna door te groeien als werkvoorbereider, projectleider of misschien zelfs bedrijfsleider;
  • Genoeg vakantiedagen om ook lekker van je eigen vrije tijd te genieten;
  • Vaste werktijden;
  • Een gezellige jongerencommunity die we samen vormgeven, waarbij we graag met jullie in gesprek gaan;
  • Een actieve personeelsvereniging, gezellige BBQ’s en een Fit & Vitaal programma waarbij we bijvoorbeeld samen sporten.

Maak kennis met ons

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij de FOJA Groep werken ruim 500 mensen. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden.

Hamer combineert de voordelen van een groot bedrijf met die van kleine overzichtelijke, specialistische teams. We kunnen dat omdat we een breed activiteitenpakket hebben en dus veel specialistische afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Veel medewerkers vinden betrokkenheid en persoonlijke sfeer van kleine specialistische teams een groot voordeel van werken bij Hamer.

Wil je meer weten over deze functie of in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken? Stuur een e-mail naar vacature@hamer.net of solliciteren eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.